VIDEO EXCLUSIV Reacția lui Ciprian Marica, după ce a auzit dezvăluirile lui Adi Popa: "O nebunie ce face domnul Becali!"

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 25 Iunie 2022, 11:16
Data actualizarii: Sambata 25 Iunie 2022, 11:16

Ciprian Marica a reacționat după ce Adi Popa a vorbit despre momentele bizare prin care a trecut în perioada petrecută la FCSB.

Popa a explicat că, în special în sezonul 2019/2020, când FCSB era antrenată de Bogdan Vintilă, Gigi Becali se ocupa de aproape toate sarcinile antrenorului, precum "programul de cantonament, lot și schimbări, iar asta se întâmpla la aproape toate meciurile".

Reacția lui Ciprian Marica, după ce a auzit dezvăluirile lui Adi Popa

Ciprian Marica, acționarul Farului, trecut și el pentru o scurtă perioadă pe la FCSB, în 2016, numește comportamentul lui Gigi Becali drept "o nebunie" și spune că omul de afaceri afectează serios autoritatea antrenorului în vestiar.

"Să nu vă imaginați că Florentino Perez nu are habar de ceea ce se întâmplă la echipă și nu știe echipa înainte de meci. Astea sunt doar vise. Se discută, vorbesc, există o relație civilizată, nu intervine și spune să-l bage pe ăla sau pe ăla, cu toate că, dacă au interes să-și vândă un jucător, discută cu antrenorul și rămâne acolo, între ei. 

Toată nebunia asta pe care o face domnul Becali la televizor, anunțând înaintea antrenorului primul 11, anunțând schimbările și transferurile, e clar că diminuează din personalitatea antrenorului, din cuvântul pe care îl are în fața jucătorilor, el e cel care relaționează cu ei. Ar trebui să-l respecte, cum poți să respecți un antrenor care nu are decizia la el și când știi că nu el ia hotărârile? Nu este un model", a spus Ciprian Marica, la emisiunea Ora Exactă în Sport.

Ce a spus Adi Popa

Popa a fost legitimat la FCSB în două perioade diferite: 2012-2017 și 2019-2020, iar în urmă cu două sezoane spune că a trăit momente stranii. Actuala extremă de la CSA Steaua a explicat că Bogdan Vintilă, antrenorul de la acel moment al bucureștenilor, era "dirijiat prin telecomandă" de patronul Gigi Becali.

Adi Popa a vorbit despre situația lui Claudiu Keșeru, care s-a despărțit în această vară de FCSB și a semnat cu UTA Arad. Fotbalistul cu 24 de meciuri la echipa națională spune despre fostul său coleg că a fost foarte afectat de imixtiunile patronului.

"(n.r - despre Claudiu Keșeru) Psihic a fost foarte greu pentru el, a jucat atâția ani la Ludogorets, titular de drept, al doilea căpitan, Europa an de an. Să vină și să pățească ce a pățit... nu se aștepta, mai ales că și-a făcut treaba. El a dat goluri până când a fost îndepărtat Edi și s-a revenit la telecomandă.

Sincer, probabil era și pe vremea mea telecomandă, dar nu simțeam nicio secundă cât au fost Reghecampf, Gâlcă și Mirel. Mai mult ca sigur a fost, dar nu s-a demonstrat, dar nu era nivelul să se facă lotul de cantonament sau programul de antrenament. De când am plecat eu nu știu ce s-a întâmplat cu Toni și Andone și cine a mai fost.

Când am fost eu ultima oară, cu Vintilă, se făcea de la programul de cantonament, până la lot și schimbări. Mâncarea nu, au un bucătar senzațional. Se întâmpla la unele meciuri, aproape toate.

Au fost foarte stranii anumite momente când luau jucător de pe bancă și îl băgau. Nu se știa că nu era încălzit, dar trebuia să intre. Sau intram pe un post de care nu auzisem în viața mea, cum ar fi fundaș stânga. Le-am zis că nu joc acolo, dar mi-au zis că trebuie", a spus Adi Popa, la Digisport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!