Mihai Stoica Baba Alhassan FCSB Superliga

Reacția jucătorului despre care Mihai Stoica a declarat că are "interzis" la FCSB: "Asta e tot ce contează"

Baba Alhassan (22 de ani) este unul dintre cei mai în formă jucători ai momentului.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 29 Septembrie 2022, 12:08
Data actualizarii: Joi 29 Septembrie 2022, 12:18

În ultima perioadă s-a discutat intens despre interesul celor de la FCBS pentru serviciile fotbalistului de la Hermannstadt, însă Mihai Stoica a dezvăluit că postul pe care joacă este deja acoperit de Edjouma și Olaru. 

Dorit și de CFR Cluj și Universitatea Craiova, Baba Alhassan a ales să rămână la Sibiu și este hotărât să facă o figură frumoasă cu formația antrenată de Marius Măldărășanu.

Baba Alhassan are planuri mărețe la Hermannstadt

"Mă onorează toată atenția aceasta, dar scopul meu principal este să joc fotbal. Iubesc acest sport și dau totul pe teren. Este tot ceea ce contează! Dacă noi suntem fericiți și tratăm fenomenul cu respectul pe care îl merită, atunci și suporterii și toți cei care ne urmăresc fie din tribună, fie la TV, sunt fericiți și ei.

Se întâmplă multe lucruri groaznice în lume, așa că merită să ne bucurăm de momente de fericire. Noi ne facem și ne vom face datoria. Momentan stăm bine, așa că putem fi optimiști. Avem o echipă omogenă, cu un antrenor care ne oferă încredere.

Personal, scopul meu e să ajut echipa și să marchez goluri. Dacă vin și pasele de gol, cu atât mai bine! Aici suntem ca o familie și avem grijă unul de celălalt. Ne respectăm foarte mult", a declarat Alhassan în cadrul unui interviu pentru LPF. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies