Reacția ciprioților când au auzit ce salariu a ajuns să aibă Elias Charalambous la FCSB

Elias Charalambous FCSB Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 14 Iunie 2024, 16:32
Data actualizarii: Vineri 14 Iunie 2024, 16:34

Elias Charalambous (43 de ani), antrenorul care a cucerit titlul cu FCSB în stagiunea recent încheiată, ar fi ajuns la un acord pentru prelungirea contractului scadent în această vară.

În urmă cu câteva zile, Gigi Becali a anunțat că i-a triplat remunerația lui Elias Charalambous: "Contract, prime, bonusuri, tot", declara finanțatorul de la FCSB pentru Golazo.

Presa din Cipru: "Munca foarte bună a lui Elias Charalambous este răsplătită de FCSB"

Vestea a ajuns și în presa din Cipru, care scrie despre recunoștința arătată de campioana României față de Elias Charalambous.

"Elias Charalambous primea 5.000 de euro lunar, acum a ajuns la 15.000, conform declarațiilor făcute de patronul FCSB. Asta înseamnă că munca foarte bună a tehnicianului cipriot este recunoscută și răsplătită", a scris publicația cipriotă Balla.

  • 30 martie 2023 este data la care Charalambous a semnat cu FCSB. A strâns până acum 56 de meciuri în toate competițiile - 32 de victorii, 12 remize și 12 înfrângeri.

În cadrul unui interviu acordat recent în Cipru, Elias Charalambous anunța că negociază cu FCSB prelungirea contractului. Tehnicianul recunoștea că ar fi tentat și de o experiență în Grecia, însă sublinia că formația patronată de Gigi Becali are prioritate.

"Suntem în negocieri cu Steaua (n.r - FCSB), ambele părți sunt mulțumite și logic ar fi să continuăm colaborarea și în sezonul următor. L-am lăsat pe impresar să se ocupe de negocieri. Pentru mine este principala opțiune.

Cu siguranță că mi-ar plăcea să lucrez și în Grecia, aș fi interesat. Am petrecut ani frumoși acolo și e un campionat care a crescut constant în ultimii ani. Pentru PAOK a fost un mare succes câștigarea titlului în acest an, iar Răzvan Lucescu a demonstrat că este un foarte bun antrenor. Lucescu este foarte respectat și în România, este foarte serios și dedicat muncii sale", a spus Elias Charalambous pentru publicația greacă Metro Sport.

VIDEO FCSB s-a reunit azi! Declarațiile lui Mihai Lixandru

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!