RAZBUNAREA dinamovistilor pentru Tamas si Tucudean? Dupa Grozav, Dinamo negociaza pentru varful preferat al lui Becali

Autor: Sport.ro
Luni 02 Februarie 2015, 16:06

Dinamo incearca sa dea o noua lovitura, dupa imprumutul lui Grozav de la Terek. 

Fara buget de achizitii, Dinamo face una din cele mai spectaculoase campanii de achizitii din aceasta iarna!

Dupa ce i-a luat pe Naumovski, Lucian Goian, Nicolae Grigore, Vlad Munteanu, Marius Niculae, Henrique, Serginho si Elhamed, Dinamo a reusit sa-l imprumute pe Grozav, iar acum urmareste o veche tinta a Stelei.

Daniel Stanciu a anuntat ca mai vrea un jucator de la Terek, iar acesta este Jeremy Bokila, scrie ProSport.

Bokila a fost dorit de Steaua de mai multe ori, ultima oara inainte de transferul lui Tucudean. Dinamo ii propune aceeasi varianta ca si lui Grozav, imprumut pana in vara cuu optiune de cumparare.

"Le multumesc prietenilor mei de la Terek Groznai prin intermediul site-ului oficial! Vom continua, cu siguranta, colaborarea pe care o avem cu clubul din Rusia pentru ca imi doresc foarte mult inca un jucator de la Terek"
, a declarat Daniel Stanciu.

1,5 milioane de euro a platit Terek pentru Bokila in 2013. Bokila a marcat 22 de goluri in 37 de meciuri la Petrolul, insa in Rusia a marcat un singur gol in 13 aparitii. 

 

GROZAV A SEMNAT!

 

Gicu Grozav a fost prezentat pe site-ul oficial dupa realizarea imprumutului de la Terek. 

"Sunt foarte bucuros ca s-a rezolvat situatia mea si ca voi juca in tricoul lui Dinamo cel putin in acest retur de campionat. Mi-am dorit foarte mult sa ajung la Dinamo, sa joc si sa marchez cat mai multe goluri in Stefan cel Mare. imi doresc sa ajut echipa sa-si indeplineasca obiectivele si, asa cum am mai spus, sper sa reintru in vederile selectionerului. Abia astept sa debutez pentru Dinamo in fata propriilor suporteri si sa simt sprijinul fanilor, care si-au demonstrat intotdeauna devotamentul fata de club. Ma gandesc la derby-ul cu Steaua si sper sa marchez golul victoriei!”, a declarat Gheorghe Grozav pentru www.fcdinamo.ro.

Florin Cîțu, ministru interimar al Sănătății. „Rămâne o prioritate să asigurăm cele 1.600 de paturi ATI”
BRAT
Modifică setările cookies