Steaua Gigi Becali Ousmane Viera Vlad Chiriches Superliga

Rateaza Becali cel mai IMPORTANT transfer? Singurul INLOCUITOR pentru Chiriches refuza sa semneze! Care e singura solutie pentru a-l convinge:

► CIOCNIREA TITANILOR: Wladimir Klitschko – Pianeta, lupta cu 4 centuri mondiale pe masa! Sambata 22:00 live si exclusive Voyo.ro

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 04 Mai 2013, 13:35
Data actualizarii: Sambata 04 Mai 2013, 13:38

Vazut ca inlocuitorul perfect pentru Chiriches, in eventualitatea unei plecari a fundasului stelist in strainatate, africanul Pandurilor, Ousmane Viera ezita sa semneze cu Steaua, iar principalul motiv pare a fi legat de statutul acestuia la echipa.

Ajuns capitan la Pandurii si impresionand in acest sezon prin prestatiile sale, Viera a trezit imediat interesul Stelei, insa transferul depinde doar o plecare a unuia dintre fundasii Stelei, acesta neacceptand sa vina ca rezerva, spune Marin Condescu, presedintele clubului gorjean.

Desi poate semna din postura de jucator liber de contract, avand astfel sansa sa incaseze o suma importanta, Viera ar putea refuza mutarea.

"Viera nu cred ca va alege sa mearga la Steaua. El stie ca nu ar putea sa fie titular acolo si prefera o echipa unde sa joace meci de meci. Steaua are deja fundasi foarte bunie: Chiriches, Szukala si Gardos. Lui Viera i-ar fi greu sa se impuna.", a spus Marin Condescu la DolceSport.

Astfel, mutarea lui Viera are sanse tot mai mici sa se contretizeze, singura sansa ca acesta sa mai ajunga la Steaua fiind legata de o vanzare a lui Chiriches sau Szukala, jucatori care se pare ca au deja mai multe oferte din strainatate.

Ousmane Viera este in acest moment cotat la 1.6 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.de, insa in vara poate ajunge gratis la Steaua, contractul sau cu Pandurii urmand sa se termine.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!