FCSB FCU Craiova Juan Bauza Mihai Stoica Liga 1

Răspuns de la FCSB în cazul transferului lui Juan Bauza de la FCU Craiova 

FCSB se află în plină campanie de transferuri după plecarea lui Florin Tănase (27 ani) la Al Jazira, în Emiratele Arabe Unite. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Sambata 06 August 2022, 16:45
Data actualizarii: Sambata 06 August 2022, 16:48

Roș-albaștrii i-au transferat pe David Miculescu, Bogdan Rusu, Eduard Radaslavescu, Radu Boboc și Marco Dulca în ultima săptămână, toți aduși după plecarea lui Florin Tănase. Înainte de ei, vicecampioana i-a mai luat și pe Joyskim Dawa și Joonas Tamm, iar această campanie este cea în care Gigi Becali a investit cel mai mult din sezonul 2018/19 încoace. 

FCSB nu se oprește însă aici, urmând să mai facă și alte transferuri, după cum au dezvăluit oficialii echipei. Unul dintre numele care a apărut ca posibilitate a fost cel al lui Juan Bauza, mijlocașul lui FCU Craiova, care ar fi pe placul lui Gigi Becali

Mihai Stoica a răspuns în cazul posibilului transfer al lui Juan Bauza 

Managerul general al roș-albaștrilor, Mihai Stoica, a vorbit despre posibilitatea cumpărării lui Juan Bauza de la FCU Craiova, excluzând vehement această variantă. Oficialul vicecampioanei a spus că zona de mijloc a echipei e acoperită, astfel că transferul lui Bauza nu ar fi justificat.  

„Juan Bauza e accidentat, 45 de zile stă şi oricum nu putea fi luat de la Craiova. 

Nu poţi să aduci un jucător precum Bauza, pe un efort financiar considerabil, ca să fie rezervă. E număr 10. E jucător foarte bun, dar ne-am cam acoperit. N-aveam cum să mai facem un efort pentru Bauza. E număr 10, de acolo a dat randament”, a declarat Mihai Stoica la Orange Sport. 

Argentinianul s-a accidentat în timpul meciului cu FCSB din etapa a treia a Superligii României, scor 1-1. 

Modifică setările cookies