Liga 1

Rapidul, gata sa apese acceleratia! Bergodi are probleme de lot, dar e sigur: "Ne salvam, vom face un meci mare"

Rapid continua sa se afle in zona rosie a clasamentului, dar  giulestenii spera la salvare. Ajutata de rezultatele contracandidatelor, echipa lui Bergodi poate iesi din zona rosie a clasamentului, insa are neaparata nevoie de victorie la Piatra Neamt.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 10 Mai 2015, 15:47
Data actualizarii: Duminica 10 Mai 2015, 15:56

Rapidul joaca un meci vital pentru supravietuire pe terenul Ceahlaului, formatie virtual retrogradata. Giulestenii lui Bergodi se vor deplasa la Piatra Neamt pentru intalnirea care va avea loc luni seara, incepand cu ora 20:30.

Bergodi are neaparata nevoie de o victorie, insa problemele nu contenesc sa apara. Astfel, antrenorul nu va putea  miza pe Daniel Pancu, Martin, Joao Coimbra si Aritz Borda, in timp ce Daniel Niculae si Rui Miguel, desi opriti in lot, sunt incerti.

In ciuda dificultatilor, tehnicianul spune ca are in continuare incredere ca echipa lui se va salva. Bergodi crede ca Rapidul va lua toate cele 3 puncte din deplasarea de la Piatra Neamt si ca va ramane in cele din urma pe prima scena.

"Infrangerea Brasovului ar trebui sa ne dea incredere pentru o saptamana buna. Desi avem probleme de lot, pe Pancu stim sigur ca la acest joc nu ne putem baza, iar cu Niculae ramane sa vedem daca fortam. Avem doar 14, 15 jucatori si nu e simplu, dar sunt sincer si spun ca am un grup foarte unit, cu jucatori care au incredere in ceea ce fac. De aceea nu am frica, din contra, am curajul sa spun ca putem face un meci mare", a declarat antrenorul Rapidului inaintea partidei cu Ceahlaul.

Absenti: Daniel Pancu, Madalin Martin, Aritz Borda, Joao Coimbra

Incerti: Daniel Niculae, Rui Miguel

Rapid ocupa in acest moment locul 15 al clasamentului, cu 30 de puncte acumulate. Ceahlaul e pe 17, cu doar 24 de puncte.

Modifică setările cookies