Rapidistii, suparati dupa egalul cu Pandurii: "Nu ne asteptam la egal, Rusu a vrut sa centreze!"

Autor: Sport.ro
Duminica 29 Noiembrie 2009, 17:11
Rapidistii, suparati dupa egalul cu Pandurii: "Nu ne asteptam la egal, Rusu a vrut sa centreze!"

Rapidistii sufera dupa egalul de la Targu Jiu, dar raman increzatori ca pot termina turul pe primul loc clasamentului.

Manea: "Jucatorii si-au batut joc de munca lor!"

"Mi-am dorit foarte mult victoria si sa revenim pe primul loc al clasamentului, dar ca si la meciul cu Dinamo am facut pasul inapoi ca sa pastram rezultatul. Chiar daca le-am zis la pauza in vestiar jucatorilor ca scorul e 0-0 si ca trebuie sa atacam, ei nu m-au ascultat. Am avut ocazia sa ne despindem, dar jucatorii s-au retras prea devreme si n-au facut destul pressing asa cum eu le cerusem.

Asta e fotbalul, am condus 70 de minute, pacat ca nu s-au concentrat mai mult. Avem nevoie de mai multa concentrare! Nu i-am certat, dar le-am spus ca si-au batut joc de munca loc! Nu e lipsa de maturitate, au vrut sa castige, dar s-au grabit sa conserve un rezultat. Pandurii ne-au pus probleme, ii stiam foarte bine, nu m-au surprins pentru ca jucau acasa si s-au mobilizat exemplar.

Daca ar juca mereu asa n-ar mai fi in situatia in care se afla acum. Noi mai avem doua etape si speram sa revenim pe primul loc la finalul turului", a declarat Nicolae Manea.

BUGA: "AM LUAT GOL STUPID!"
"Nu ne ajuta cu nimic punctul pe care l-am castigat astazi. Nu conteaza daca eram pe primul loc in cazul in care reuseam ca castigam, important pentru noi este sa fim in fruntea clasamentului la finalul turului. Domnul Manea e normal sa fie suparat. Am luat un gol stupid, dar d-asta e fotbalul frumos. Pentru noi urmeaza doua meci foarte grele si incercam sa obtinem maximum din ele", a precizat Buga.

IENCSI: "NU MA ASTEPTAM LA EGAL!"
"Nu ma asteptam sa facem egal aici, dar aceasta este situatia. Am luat un gol stupid, chiar daca a fost un gol frumos. E un pas inapoi pentru noi acest egal! Dupa jocul prestat aici nu stiu daca meritam sa cAstigam, dar aveam nevoie de victorie. Ne concentram pentru urmatorul meci, cel cu Brasov pentru ca va fi foarte greu. Nu va fi duelul portarilor si un meci aprig. Brasovul este o echipa foarte buna cu multi jucatori care au fost si la Rapid", a spus Iencsi.

BORNESCU: "RUSU A VRUT SA CENTREZE!"
"Ne doream foarte mult sa castigam meciul de astazi. Cred ca nici Rusu nu a vrut sa traga la poarta, ci mai degraba sa centreze. SUntem suparati in urma rezultatului de astazi, pentru ca era normal sa ne dorim victoria", a spus Bornescu.
 

Procurorul general nu crede că este posibil să i se interzică Sorinei să plece din țară
BRAT