Rapid rapid titlu Vasile Maftei Liga 1

Rapid visează la titlu: „Suntem una dintre cele mai bune echipe ale campionatului!” 

Rapid le-a învins pe FCSB, 2-0, și Universitatea Craiova, 1-0, în primele trei etape din Superligă. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 03 August 2022, 15:50
Data actualizarii: Miercuri 03 August 2022, 15:50

Rapid a avut cel mai greu start de sezon în Superligă. Giuleștii aveau să le întâlnească în primele trei etape pe CFR Cluj, FCSB și Universitatea Craiova. 

Debutul contra campionilor a fost ezitant, clujenii și-au adjudecat meciul, 1-0, grație golului înscrie de Yuri. Însă, totul avea să se schimbe etapa următoare. Elevii lui Adrian Mutu (43 ani) au învins-o categoric pe FCSB, 2-0, și i-au administrat un eșec pe teren propriu Universității Craiova, 0-1. 

Vasile Maftei (41 ani) este mândru de ce a reușit Rapid în primele trei etape și avertizează că echipa este una dintre cele mai bune din Superligă. Totodată, fostul căpitan al giuleștenilor a vorbit despre marele vis al suporterilor: campionatul. Acesta susține că dacă Rapid va ajunge în playoff, cu siguranță se va bate la titlu. 

Vasile Maftei: „Vom pune probleme tuturor echipelor!” 

„Toţi ne gândeam că va fi un start dificil de campionat, pentru că întâlneam primele trei echipe, care joacă şi în cupele europene. Cu toţii ne aşteptăm la meciuri grele, poate că un pic ne-a avantajat faptul că ele au avut meci la mijlocul săptămânii, după care am jucat noi la sfârşitul săptămânii cu ei.

Cu mai mult noroc am fi putut avea în momentul de faţă 7 puncte. Cred că 6 puncte sunt ok momentul de faţă, având în vedere că ai întâlnit trei dintre candidatele la campionat. Cu siguranţă în cel mai scurt timp ne vom bate şi pentru câştigarea campionatului.

Cred că suntem una dintre cele mai bune echipe ale campionatului, am arătat o în primele trei etape. Campionatul este lung, se pot întâmpla multe. Fiecare echipă care intră în play-off are şanse matematic la campionat. Noi dacă vom accede în playoff, cu siguranţă vom pune probleme mari tuturor echielor şi dacă noi suntem bine putem să ne şi batem pentru un loc cât mai sus în clasament. Nu aş zice titlu. Vorbim şi de titlu, dar nu cred că e momentul acum.

Dar dacă suntem acolo şi avem posibilitatea să ne batem pentru titlu, ne vom bate, nu ne vom da la o parte. Şi acum visam. Dacă mă întrebi pe mine şi toată masa de suporteri rapidişti, clar că ei se gândesc foarte mult la campionat. Ca rapidist, te gândeşti şi vrei să câştigi cât mai repede campionatul. E foame de performanţă în mintea tuturor”, a spus Vasile Maftei, pentru Orange Sport.

Modifică setările cookies