Rapid, la fundul sacului: "Vom renunta in iarna la jucatorii cu salarii mari!"

Autor: Sport.ro
Joi 11 Decembrie 2008, 12:55
Rapid, la fundul sacului: "Vom renunta in iarna la jucatorii cu salarii mari!"

Situatia Rapidului este din ce in ce mai dificila. Oficialii rapidisti anunta ca in iarna vor pleca toti jucatorii cu salarii mari de la echipa iar primul va fi Julio Cesar, care castiga 400.000 â‚¬ pe sezon!

"E foarte posibil ca Julio Cesar sa plece in aceasta iarna. In general cu jucatorii cu salarii mari se va discuta si se va renunta, pentru ca trebuie reduse cheltuielile intr-un fel sau altul. Situatia clubului nu ne permite sa mai platim atat de mult", a spus Sichitiu.

Conducerea clubului nu este multumita de sumele propuse de cluburile care s-au interesat pana acum de Pierre Boya si Vladimir Bozovici, Grigore Sichitiu precizand ca FC Rapid asteapta "oferte mai bune". El a adaugat ca nu are cunostinta de interesul clubului FC Timisoara pentru Bozovoci. "Boya si Bozovici au oferte din strainatate, dar mai asteptam oferte si mai bune pentru ei doi, pentru ca sunt doi jucatori valorosi. Eu nu stiu nimic de negocieri cu FC Timisoara pentru Bozo. Chiar n-am auzit. Or fi discutat ceva patronii intre ei, dar eu n-am nicio informatie legata de o posibila trecere a lui Bozo la Timisoara" a spus oficialul rapidist.

LIVE UPDATE. Situaţia cazurilor de coronavirus din România, sâmbătă 28 martie, ora 17:00. 30 de oameni au murit
BRAT