Rapid - FCSB 1-0 | Roș-albaștrii cu ocaziile, giuleștenii cu punctele! 'Vârful' Moldovan, decisiv în prima victorie a echipei lui Mutu în play-off 

FCSB Giulesti Rapid Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 23 Aprilie 2023, 22:32
Data actualizarii: Duminica 23 Aprilie 2023, 22:35

Rapid a câștigat meciul cu FCSB din etapa a cincea a play-off-ului Superligii României!

Din articol

Rapid 1-0 FCSB

Clasament play-off după etapa a 5-a 

1. Farul - 42 puncte 

2. CFR Cluj - 38 puncte

3. FCSB - 37 puncte

4. Universitatea Craiova - 35 puncte

5. Rapid București - 31 puncte

6. Sepsi Sf. Gheorghe - 24 puncte 


FINAL!

Min. 90+3: OCAZIE FCSB! Florinel Coman a centrat perfect pentru Miculescu, care a atins balonul cu vârful, trimițând pe lângă poartă. 

Min. 89: OCAZIE FCSB! Omrani primește de la Miculescu în careu și șutează puternic, dar Horațiu Moldovan are o nouă intervenție spectaculoasă.

Min. 69: OCAZIE RAPID! Emmers este lansat ideal de Funhsho, care a plecat din apropierea propriului careu cu balonul la picior, jucătorul gazdelor i-a trimis în careu lui Dugandzic, care a trimis pe lângă poartă. 

Min. 67: OCAZIE FCSB! Cordea primește perfect în fața porții de la Florinel Coman, dar a șutat slab, iar Horațiu Moldovan a intervenit cu o execuție ca la handbal și a respins balonul. 

Min. 50: OCAZIE FCSB! Pasă superbă a lui Octavian Popescu pentru Coman, care preia balonul și încearcă un semi-voleu, dar Horațiu Moldovan are o paradă spectaculoasă și respinge în corner. 

Min. 49: OCAZIE FCSB! Octavian Popescu este lansat perfect, pătrunde în careu, dar trimite cu exteriorul și nu reușește să profite de ieșirea lui Horațiu Moldovan, balonul trecând pe lângă poartă. 

Min. 46: A început a doua repriză!

PAUZĂ!

Min. 41: OCAZIE FCSB! Octavian Popescu a încercat să paseze în fața porții, balonul a fost respins de Grigore și a ajuns la Compagno, care a șutat de la marginea careului, trimițând puțin pe lângă poartă. 

Min. 36: OCAZIE FCSB! Centrare a lui Tavi Popescu din apropierea tușei pentru Compagno la prima bară, italianul se înalță și lovește cu capul, dar Moldovan a prins balonul fără probleme. 

Min. 21: GOOOOOOL RAPID! Funsho pătrunde în careu pe atacul construit al giuleștenilor, îi trimite perfect lui Albu, care îl învinge pe Târnovanu. 

Min. 12: OCAZIE FCSB! Olaru centrează în careul mic pentru Andrea Compagno, care se înalță singur și trimite cu capul în brațele lui Moldovan. 

Min. 4: Intrare dură a lui Onea la Coman, care câștigase prim-planul după o respingere a lui Dawa! Jucătorul Rapidului a văzut cartonașul galben!

Min. 1: A început meciul cu șapte minute întârziere!

Start întârziat de meci din cauza spectacolului făcut de galeria Rapidului!


Echipele de start:

Rapid: Moldovan - Onea, Săpunaru, Grigore, Junior Morais - Albu, Kait, Ioniță - Sefer, Dugandzic, Bamgboye 
Rezerve: Drăghia, Iacob, Ștefan, Emmers, Crepulja, Pănoiu, Ongenda, Papeau, Luckassen
Antrenor: Adrian Mutu 

FCSB: Târnovanu - Sorescu, Dawa, Tamm, Radunovic - Edjouma, Șut, Olaru - Octavian Popescu, Compagno, Coman 
Rezerve: Vlad, Miculescu, Cristea, Omrani, Ovidiu Popescu, Nikolov, Pantea, Radaslavescu, Cordea
Antrenor: Elias Charalambous


FCSB are șansa să o devanseze pe CFR Cluj în clasament, după ce elevii lui Dan Petrescu (55 ani) au fost învinși de Farul Constanța, 0-1, la Ovidiu. Dacă roș-albaștrii se vor impune cu Rapid, duminică, de la 20:30, LIVE TEXT pe www.sport.ro, vor acumula 40 de puncte și vor pune un avans de 2 puncte față de CFR Cluj, în prezent ocupanta locului secund.

Rapid traverseză o perioadă dificilă. Giuleștenii nu au mai câștigat de 6 meciuri, iar galeria i-a cerut pentru prima dată demisia lui Adrian Mutu (44 ani). 

De-a lungul istoriei, cele două echipe s-au întâlnit de 116 ori în campionat. De 30 ori a câștigat Rapidul, de 45 de ori roș-albaștrii, în timp ce 41 de jocuri s-au terminat la egalitate. 

Clasament play-off

 

1. Farul Constanța - 42 de puncte 

2. CFR Cluj - 38 de puncte 

3. FCSB - 37 de puncte, dar un meci mai puțin

4. Universitatea Craiova - 35 de puncte 

5. Rapid - 28 de puncte, dar un meci mai puțin 

6. Sepsi OSK - 24 de puncte 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!