EXCLUSIV Rapid este pe cale să dea lovitura! Când ar putea fi anunțat transferul lui Ermal Krasniqi

Rapid Ermal Krasniqi Sparta Praga Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 30 Mai 2024, 17:26
Data actualizarii: Joi 30 Mai 2024, 17:33

Mutarea lui Ermal Krasniqi ar putea să-i aducă o sumă impresionantă în conturi lui Dan Șucu, acționarul majoritar de la Rapid.

Jucătorul de 25 de ani este tot mai aproape de un transfer la Sparta Praga și, potrivit surselor PRO TV/Sport.ro, mutarea ar urma să fie anunțată pe parcursul zilei de vineri.

Ce se întâmplă cu negocierile pentru Ermal Krasniqi

Gruparea cehă este dispuă să achite cele două milioane de euro cerute de giuleșteni pentru aripa kosovară, iar subiectul a fost dezbătut și în presa din Albania.

"Ermal Krasniqi este la doar un pas de transferul la 'giganții' cehi Sparta Praga. Atacantul care joacă în prezent la Rapid Bucureşti este de aşteptat să se alăture echipei campioane a Cehiei, unde activează alţi doi fotbalişti albanezi (n.r.- Ermal Krasniqi este originar din Kosovo, însă este 'revendicat' ca albanez), Qazim Laçi şi Indrit Tuci.

Potrivit ultimelor relatări ale presei kosovare, actualii campioni ai Cehiei au oferit două milioane de euro pentru serviciile lui Krasniqi și sunt pe drumul cel bun pentru a ajunge la o înțelegere.

Aripa dreapta în vârstă de 25 de ani are contract cu clubul român până în 2025, în timp ce valoarea sa actuală conform Transfermarkt urcă la 1,5 milioane de euro. Între timp, ne amintim că Krasniqi a încheiat actualul sezon la Rapid Bucureşti cu şase goluri şi trei pase decisive", se arată pe site-ul kohajone.com.

Ermal Krasniqi a strâns 33 de meciuri în tricoul Rapidului în acest sezon, reușind să marcheze șase goluri și să ofere cinci pase decisive.

Cotat la 1,5 milioane de euro de site-urile de specialitate, fotbalistul ofensiv de bandă mai are contract cu Rapid până în vara anului 2025.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!