Rapid CFR Cluj Ermal Krasniqi Superliga Dan Șucu

Rapid a trimis oferta: 1,5 milioane de euro pentru un jucător de la CFR Cluj!

Rapid vrea să transfere încă un jucător de la CFR Cluj în această vară, după Christopher Braun. Ermal Krasniqi (24 de ani) este pe lista giuleștenilor.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 26 Iulie 2023, 20:02
Data actualizarii: Miercuri 26 Iulie 2023, 20:02

Rapid ar fi trimis deja o ofertă importantă pentru fotbalul românesc, 1,5 milioane de euro pentru internaționalul kosovar.

Doar că oferta nu s-ar ridica la nivelul așteptărilor pentru CFR Cluj, care ar vrea să încaseze aproximativ două milioane de euro în schimbul fotbalistului care a făcut senzație în a doua parte a sezonului precedent, notează GSP.ro.

Rapid, gata să ofere 1,5 milioane de euro pentru un jucător de la CFR Cluj!

Ermal Krasniqi ar putea fi tentat de o plecare de la CFR Cluj, având în vedere că Andrea Mandorlini nu a contat prea mult pe serviciile sale în primele două meciuri din acest sezon. Italianul a schimbat sistemul în 3-5-2, iar kosovarul a prins, în total, doar zece minute.

Krasniqi a fost transferat de CFR Cluj în iarnă, după ce l-a impresionat pe Dan Petrescu în meciurile din grupele Conference League, la FC Ballkani. Pentru a-l aduce din Kosovo, ardelenii au plătit 200.000 de euro.

Și cota lui de piață a crescut semnificativ după transferul la CFR Cluj. Site-urile de specialitate îl evaluează pe atacantul din Kosovo la 1,4 milioane de euro.

În această perioadă de mercato, CFR Cluj a vândut mai mulți jucători importanți și a obținut, în total, aproximativ cinci milioane de euro.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!