Rapid Arsenal Catalin Cirjan Superliga

S-a lămurit deja Rapid în privința lui Cătălin Cîrjan? Ce scriu britanicii despre transferul definitiv

Cătălin Cîrjan (20 de ani) a avut parte de un start bun de sezon la Rapid, iar un transfer definitiv nu este exclus.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 26 Iulie 2023, 17:58
Data actualizarii: Miercuri 26 Iulie 2023, 17:58

În această vară, Rapid l-a împrumutat pe Cîrjan de la Arsenal și are opțiunea de a-l transfera definitiv până la finalul stagiunii. Deși a strâns până acum doar două meciuri în tricoul giuleștenilor, englezii se așteaptă ca Rapid să activeze clauza dacă tânărul fotbalist va continua să evolueze la fel de bine.

Englezii se așteaptă ca Rapid să îl transfere definitiv pe Cătălin Cîrjan

Cei de la ArseBlog i-au dedicat un material amplu lui Cătălin Cîrjan, în care au scris despre "startul impresionant" pe care mijlocașul îl are la Rapid.

"Cătălin Cîrjan a trebuit să aștepte mai mult decât majoritatea tinerilor pentru a juca la nivel de seniori, însă mijlocașul recuperează acum timpul pierdut. Măcinat de accidentări la Arsenal, unde a stat peste 400 de zile pe bară din cauza unor probleme la genunchi, el a revenit pe teren în august 2022.

După un sezon încurajator la echipa U21, Cîrjan a fost împrumutat la Rapid București, clubul având opțiunea de a-l transfera definitiv dacă totul merge bine.

Cîrjan a avut un impact încă din cantonament, unde a reușit câteva assist-uri, iar acum e în formă și în sezonul regulat. După un debut fără goluri contra lui Sepsi, Cîrjan a reușit un assist în victoria cu Universitatea Cluj, 3-0.

Dacă va continua să performeze la un nivel atât de înalt, atunci un transfer definitiv la Rapid va fi în cărți. Un astfel de transfer ar fi puțin dezamăgitor, având în vedere că acum câțiva ani era considerat unul dintre cei mai promițători jucători din academia lui Arsenal.

Totuși, Cîrjan se află într-o perioadă în care trebuie să evolueze constant la nivel de seniori, iar acest împrumut îl poate ajuta. Cel mai important lucru este ca el să fie 100% din punct de vedere fizic și să joace bine", au scris englezii.

  • 160 de minute a strâns Cătălin Cîrjan în primele două jocuri la Rapid, cu Sepsi (0-0) și U Cluj (3-0)
  • 30 iunie 2025 este data la care expiră contractul lui Cîrjan cu Arsenal

VIDEO Cătălin Cîrjan, la prezentarea de la Rapid

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!