Raducioiu: "La Dinamo, actionarii decid transferurile, nu antrenorii"

"ZENGA TREBUIE LASAT IN PACE CA SA FACA TREABA LA DINAMO"
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 14 Noiembrie 2007, 08:53
Data actualizarii: Miercuri 14 Noiembrie 2007, 08:53

Fosta mare glorie a lui Dinamo, Florin Raducioiu le cere actionarilor sa il lase pe Zenga sa ii continue treaba inceputa la Dinamo. Fostul atacant este de parere ca italianul o poate salva pe Dinamo din criza si in acelasi timp poate  "redresa corabia"

"Am vazut rezultatul pe internet si ce ati scris voi, presa. Rapid a meritat clar victoria, deoarece 2-0 este un scor aproape categoric. Eu am fost surprins de rezultat, dar in fotbal cine da goluri mai multe castiga.
Dinamo nu este nici macar pe podium."

Desi nu a crezut ca poate trece de aceasta perioada(n.r. Raducioiu a declarat in urma cu cateva luni, ca este sigur ca Zenga nu va sta mai mult de doua luni la Dinamo), Zenga l-a impresionat pe Raducioiu care le cere actionarilor sa il lase in pace.
"Da, aceasta a fost afirmatia mea. Spun ca, daca Zenga e lasat in pace de catre actionari, poate sa “redreseze corabia”, va face treaba, daca nu, va pleca."

"O sa se spuna iar ca vorbeste si Raducioiu de la Monte Carlo, dar eu sunt vaccinat, am stat patru luni la club si cunosc situatia de la Dinamo pe toate fetele. Pai a venit Zenga si l-au dat afara pe Rednic, dar actionarii trebuie sa intervina cu atentie! Atunci cand esti in momente dificile, trebuie sa ai capacitatea de a trece peste ele, dar la greu, nimeni nu incearca sa indrepte lucrurile. La greu doar antrenorul e vinovat! Repet, actionarii sa stea in banca lor, sa-l lase pe Walter in pace astfel incat el sa-si faca treaba! Sunt momente cand echipa nu merge, dar trebuie sa existe comunicare. Lasi omul pana la sfarsitul turului si abia apoi tragi linie si iei decizii. Moda de a schimba antrenorul in timpul campionatului mi se pare absurda."

"Ai atins un subiect delicat. La Dinamo, nu antrenorii decid transferurile, altii se ocupa de aceste lucruri, dar nu vreau sa spun mai multe.", a declarat Raducioiu pentru Prosport.

ULTIMELE STIRI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies