Eugen Neagoe Radu Constantea Superliga Superliga

VIDEO EXCLUSIV Radu Constantea a intrat în direct la „Superfanii” și a spus ce se va întâmpla cu Eugen Neagoe: „Este o obligație!”

Neagoe a părăsit banca tehnică a Universității Cluj pentru a semna cu Universitatea Craiova, aflată fără antrenor de la începutul lunii decembrie, în urma despărțirii de Mirel Rădoi.

Vali Andronescu
Data publicarii: Miercuri 28 Decembrie 2022, 15:21
Data actualizarii: Miercuri 28 Decembrie 2022, 15:21

'U' Cluj se află într-o situație delicată, dar chiar și așa, conducerea a găsit o alternativă. După ce Eugen Neagoe a plecat de la „șepcile roșii”, în pole-position să preia echipa aflată în „zona fierbinte” a clasamentului stă Ioan Ovidiu Sabău - MAI MULTE DETALII AICI.

Radu Constantea a intrat în direct la „Superfanii” și a spus ce se va întâmpla cu Eugen Neagoe: „Este o obligație!”

Însă, Neagoe nu poate pleca gratis. Președintele Radu Constantea a vorbit despre suma de peste 16.000 de euro pe care antrenorul trebuie s-o achite clubului, pentru decizia luată din această perioadă.

„(n.r. Cum vedeți situația tensionantă. Țineți la sumă?) Este o obligație, din punct de vedere al regulamentului. E primul pas pe care trebuie să-l facă pentru a denunța contractul fără justă cauză. Nu a fost o discuție despre o negociere a sumei. 

I-am zis și lui Eugen când am discutat că mi s-ar părea normal că dacă există vreo variantă în care avem o înțelegere amiabilă să existe o sumă din partea clubului la care merge sau din partea domniei sale”, a spus Radu Constantea la emisiunea „Superfanii”.

Ioan Sabău, în pole-position s-o preia pe 'U' Cluj! Staff-ul care va fi alături de el + Când ar putea fi anunțat oficial

Antrenorul ar putea fi prezentat oficial joi, 29 decembrie. Din staff vor mai face parte și Sandu Tăbârcă, secund, Marius Popescu și Didiță, preparator.

„Șepcile roșii” se vor reuni pe trei ianuarie, după Anul Nou, iar în afară de Romario Pires, restul jucătorilor aflați pe „lista neagră” vor reveni la echipă: Roberto Romeo, Martin Remacle, Ely Fernandes, Krystian Nowak, Ovidiu Horșia.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!