"Radoi are o sansa uriasa, oricine ar fi acceptat oferta". Ce spune Razvan Lucescu despre numirea lui Radoi si despre scandalul licentei PRO

Invitat in studioul Sport.ro, Razvan Lucescu a comentat si situatia lui Mirel Radoi, noul antrenor al Stelei, cel care a fost numit in funcita de director sportiv pentru a "dribla" regulamentele.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 02 Iulie 2015, 11:45
Data actualizarii: Joi 02 Iulie 2015, 11:59

"Mirel Radoi, ca fotbalist, a fost un tip extraordinar. Eu am avut ocazia sa il antrenez la echipa nationala si pot spune asta despre el. Era un jucator care se dedica total, dadea totul la antrenamente si juca in orice conditii. Tin minte un meci in Belarus; el era accidentat, avea glezna umflata, dar tot a vrut sa joace.

Acum, cred ca a primit o sansa si are o oportunitate uriasa. A acceptat oferta si cred ca oricine ar fi acceptat sa antreneze in conditiile date.

Eu nu pot sa comentez aceasta situatie pentru ca nu cunosc foarte bine detaliile. Cred ca Scoala de Antrenori, Federatia si Steaua trebuie sa rezolve problemele. Daca regulamentul permite ca el sa ocupe alta functie, atunci e foarte bine.

Am inteles ca la Steaua exista si antrenor cu licenta PRO, Massimo Pedrazzini. Deci nu vad care ar fi problema.

Singura problema a lui Radoi tine de viitorul sau, pentru ca, la un moment dat, dupa o perioada mai scurta sau mai lunga, s-ar putea desparti de Steaua. In strainatate nu poti sa antrenezi in nicio situatie fara licenta PRO", a spus Razvan Lucescu la Ora Exacta in Sport, IN DIRECT la Sport.ro

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!