Pustiul magic de la Dinamo are INTERZIS la Sahtior! Anuntul lui Negoita dupa ce a fost UMILIT de Lucescu

Autor: Sport.ro
Duminica 08 Septembrie 2013, 09:42

	Pustiul magic de la Dinamo are INTERZIS la Sahtior! Anuntul lui Negoita dupa ce a fost UMILIT de Lucescu

Brazilienii lui Sahtior s-au distrat in Stefan cel Mare. Dinamo a pierdut cu 3-0, dar sefii nu sunt suparati.

Actionarul majoritar Ionut Negoita e bucuros ca a putut sa aduca o echipa de talia lui Sahtior pentru un test la Bucuresti. Are si el planuri mari cu Dinamo. Pustii Rotariu si Ionut Serban, chemati de Lucescu sa joace la Sahtior in partea a doua a meciului, vor fi nume importante in viitorul alb-rosiilor, e sigur Negoita.

Rotariu a anuntat la finalul partidei ca viseaza sa joace pentru campioana din Ucraina. Negoita ii da o veste proasta. Visul sau poate deveni realitate abia dupa ce va confirma total la Dinamo.

"Nu pleaca nici Rotariu, nici vreun alt jucator tanar timp de doi sau tre ani. Vrem echipa tanara, solida. Bineinteles ca vor fi lasati sa plece, dar numai in momentul in care au aratat tot ce pot arata. Trebuie sa fie indeplinite si niste conditii.

Mai intai, jucatorii trebuie sa arate tot ce pot arata, apoi mai trebuie sa aiba pe cineva in urma, care sa le poata lua locul si sa fi dat totul pentru Dinamo. Nu vrem ca fotbalistii sa se plafoneze, trebuie sa mearga acolo unde e bine pentru carierele lor", a spus Negoita la Digisport.
 

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

E.U. YES LA VOT. Cum a evoluat piața UE în ultimii 12 ani și ce beneficii le-a adus românilor
BRAT