Pustiul magic de la Dinamo are INTERZIS la Sahtior! Anuntul lui Negoita dupa ce a fost UMILIT de Lucescu

Duminica 08 Septembrie 2013, 09:42

	Pustiul magic de la Dinamo are INTERZIS la Sahtior! Anuntul lui Negoita dupa ce a fost UMILIT de Lucescu

Brazilienii lui Sahtior s-au distrat in Stefan cel Mare. Dinamo a pierdut cu 3-0, dar sefii nu sunt suparati.

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Pe Instagram Sport.ro ai cele mai tari imagini din sport!

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Actionarul majoritar Ionut Negoita e bucuros ca a putut sa aduca o echipa de talia lui Sahtior pentru un test la Bucuresti. Are si el planuri mari cu Dinamo. Pustii Rotariu si Ionut Serban, chemati de Lucescu sa joace la Sahtior in partea a doua a meciului, vor fi nume importante in viitorul alb-rosiilor, e sigur Negoita.

Rotariu a anuntat la finalul partidei ca viseaza sa joace pentru campioana din Ucraina. Negoita ii da o veste proasta. Visul sau poate deveni realitate abia dupa ce va confirma total la Dinamo.

"Nu pleaca nici Rotariu, nici vreun alt jucator tanar timp de doi sau tre ani. Vrem echipa tanara, solida. Bineinteles ca vor fi lasati sa plece, dar numai in momentul in care au aratat tot ce pot arata. Trebuie sa fie indeplinite si niste conditii.

Mai intai, jucatorii trebuie sa arate tot ce pot arata, apoi mai trebuie sa aiba pe cineva in urma, care sa le poata lua locul si sa fi dat totul pentru Dinamo. Nu vrem ca fotbalistii sa se plafoneze, trebuie sa mearga acolo unde e bine pentru carierele lor", a spus Negoita la Digisport.
 

Citeste si:

Dinamo

Mircea Lucescu

BRAT