Pustai muta PERFECT la pauza si castiga cu Dinamo, dar nu e multumit: "Vin meciurile grele din Europa League" De ce are emotii la meciul cu Dnepr:

Autor: Sport.ro
Vineri 13 Septembrie 2013, 22:35

	Pustai muta PERFECT la pauza si castiga cu Dinamo, dar nu e multumit: "Vin meciurile grele din Europa League" De ce are emotii la meciul cu Dnepr:

►Sign up for Europa! Pandurii – Dnepr, joi 19 septembrie ora 20:00, IN DIRECT PRO TV si Voyo.ro!

Cristi Pustai, antrenorul Panduriilor, a vorbit la finalul meciului cu Dinamo, incheiat cu victoria echipei sale, scor 2-1. Antrenorul a tinut sa-si avertizeze jucatorii, in ciuda victoriei importante, ca jocul trebuie sa creasca, meciurile din Europa urmand sa le puna mari probleme.

"A fost o victorie muncita, o victorie grea. Am intalnit o echipa mult schimbata in bine, dupa aceasta pauza competitionala. Am avut probleme in prima repriza, am jucat cu vantul in fata, iar ei ne-au surprins cu tactica lor. In repriza a doua am schimbat, insa, si lucrurile s-au schimbat in bine. Apoi a venit si eliminarea aceea, jocul s-a schimbat. Nu pot sa spun daca a fost corecta sau nu, ma abtin. Nu are rost sa comentez arbitrajul.

Nu as putea spune ca sunt multumit de prestatia baietilor. Am intalnit o echipa care a facut presing si am construit foarte greu. E drept, ne-a lipsit si Paraskevas, care e accidentat, Matulevycius a fost si el obosit dupa meciurile nationalei, insa trebuie sa ne pregatim mai mult, pentru ca vin meciurile grele din Europa League. Trebuie sa avem atitudine si sa ne mobilizam. Avem un lot destul de mare, 23 de jucatori, dar ne trebuie jucatori. Urmeaza si meciurile din Cupa, si cele din Europa League. Trebuie sa fim pregatiti", a spus Cristi Pustai la Digisport.

 

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

E.U. YES LA VOT. Legea europeană care va elimina dublul standard: ”Un brand, acelaşi produs”
BRAT