Cristea, titular cu Sageata! Cel mai huiduit stelist vrea sa se impace sambata seara cu galeria: "E important sa marchez"

Autor: Sport.ro
Vineri 13 Septembrie 2013, 19:45

	Cristea, titular cu Sageata! Cel mai huiduit stelist vrea sa se impace sambata seara cu galeria: "E important sa marchez"

►Sign up for Europa! Pandurii – Dnepr, joi 19 septembrie ora 20:00, IN DIRECT PRO TV si Voyo.ro!

Adrian Cristea are sanse mari sa fie pe teren inca din primul minut cu Sageata Navodari, in conditiile in care Cristi Tanase va fi indisponibil pentru acest meci.

Contestat de multe ori de galerie, "Printul" Cristea e convins ca un gol maine seara ar mai detensiona relatia cu suporterii.

"Eu incerc sa ma pregatesc cat mai bine, sa dau suta la suta si, daca antrenorul considera ca eu pot ajuta echipa, voi intra in teren si voi da tot ce am mai bun. Ori in spatele varfului, ori mijlocas stanga; acestea sunt cele doua pozitii care imi plac cel mai mult."

"Din punctul meu de vedere, suporterul e liber sa strige, sa huiduie sau sa injure pe cine doreste."

"Cum am mai spus, eu tot ce stiu e ca trebuie sa ma dedic suta la suta pentru echipa. Sunt obisnuit, nu e nicio problema, daca asa considera ei, chiar nu am nicio problema. Important e sa marchez.", a declarat Cristea la Digi Sport.

PSD vrea să amâne, din nou, Legea privind carantinarea. Se dorește o ”dezbatere aprofundată”
BRAT