TRAGEDIA echipei care acum cativa ani se lupta pentru cupele europene! Una dintre cele mai vechi echipe din fotbalul romanesc DISPARE DEFINITIV!

Autor: Sport.ro
Vineri 13 Septembrie 2013, 19:57

	TRAGEDIA echipei care acum cativa ani se lupta pentru cupele europene! Una dintre cele mai vechi echipe din fotbalul romanesc DISPARE DEFINITIV!

►Sign up for Europa! Pandurii – Dnepr, joi 19 septembrie ora 20:00, IN DIRECT PRO TV si Voyo.ro!

Sportul Studentesc, club fondat in urma cu 97 de ani, care in ultimul deceniu a produs mai multe surprize mari in fotbalul romanesc, dar si o serie de jucatori tari, este aproape de disparitie.

Retrogradata in liga secunda pe criterii financiare, Sportul continua sa se confrunte cu mari dificultati, patronul Vasile Siman refuzand sa plateasca datoriile. Mai mult, seful Sportului nu a mai platit nici macar baremurile de arbitraj, pentru meciurile din Liga a II-a, ceea ce a dus la neprogramarea echipei in primele meciuri ale sezonului.

Sportul ar fi trebuit sa joace in acest weekend cu Dunarea Galati, insa meciul nu se va mai disputa, anunta Fanatik, echipa nefiind programata. In cazul in care "studentii" nu vor disputa nici acest meci, echipa va fi exclusa din liga secunda, ajungand la a treia neprogramare.

Printre cei afectati sunt si jucatorii, care nu si-au mai incasat salariile de luni bune si au memorii la LPF pentru a deveni liberi. Vasile Siman nu vrea insa sa le dea drumul.

Cinci zile de haos în SUA. Un polițist și doi civili au murit în conflictele violente
BRAT