PROSPORT, MUTU: "STELISTII SUNT NERVOSI SI AFECTATI DE SITUATIA DIN GHENCEA!"

Autor: Sport.ro
Joi 28 Februarie 2008, 09:09
"CE SE INTAMPLA LA STEAUA FACE MULT RAU BAIETILOR!"

Strain de metodele folosite in campionatul romanesc, Adrian Mutu deplange situatia bunului sau prieten Nicolae Dica, in urma declaratiilor date de finantatorul Stelei, Gigi Becali.

Chiar daca "Briliantul" nu stia nimic de confruntarea directa dintre Dica si patronul sau,  fost uimit sa afle ca lucrurile au ajuns atat de departe si, luandu-i apararea prietenului sau, ne-a marturisit ca fotbalistii Stelei „isi ling ranile" de pe urma deselor razboaie interne din Ghencea tocmai in vestiarul nationalei.

"Imi pare rau sa aflu asta. Stiu ca s-a spus ca eu ii fac lobby la Fiorentina, insa el nu mai are nevoie de mine pentru a ajunge la o echipa de top. Nu e un fotbalist oarecare, ci unul deosebit de talentat si de matur" a spus „Briliantul", adaugand: „Ce se intampla insa la Steaua, toate povestile care se invart prin curtea lor, nu fac altceva decat mult rau baietilor!". "De multe ori i-am vazut afectati. Acumuleaza multi nervi, trec prin perioade de mari nelinisti. Lipsa asta de siguranta ii afecteaza profund!", a povestit Adi.

Vedeta Fiorentinei si a nationalei s-a oprit si asupra neplacutului episod de la Tel Aviv, in urma caruia Ovidiu Petre a lasat echipa in 10. "Cum sa fiu suparat pe el? Cred ca Ovidiu Petre nu numai ca nu o sa mai faca asa ceva la Euro, ci in toata cariera lui! Nu e genul, e un baiat tare linistit. Probabil ca atunci venea dupa o luna de cantonamente, acumulase multi nervi, el e un fotbalist exemplar", a afirmat „Briliantul".

Vezi interviul acordat de Adi Mutu pentru Prosport, pe www.prosport.ro

 

”Dialogul surzilor”. Deputații nu au fost în stare să poarte o discuție prin telefon
BRAT