PROGRAM de cosmar pentru Steaua! Calificarea in Europa League i-a dat planurile peste cap:

PROGRAM de cosmar pentru Steaua! Calificarea in Europa League i-a dat planurile peste cap:

Steaua va avea de infruntat cel mai dur adversar pentru o echipa: deplasarile si oboseala acumulata de jucatori dupa drumurile lungi.

In Liga I cluburile s-au plans mereu de programul stabilit de la LPF in momentul in care participau in cupele europene. A fost cazul formatiilor care au jucat in grupele Europa sau Champions League.

De fiecare data au existat momente in care si-au amanat jocuri, urmand ca in decurs de cateva saptamani sa fie partide din 3 in 3 zile, pentru a recupera. Asta i-a obosit pe jucatori, iar Steaua urmeaza sa aiba si in acest an un astfel de program.

CALENDAR

6 meciuri in Europa League in acesta toamna pentru Steaua: cu Dinamo Kiev, Rio Ave si Aalborg. Intre ele sunt si 3 deplasari lungi: in Portugalia, in Danemarca si in Ucraina.

Conform programului stabilit in Romania, Steaua va juca in deplasare din Liga I dupa fiecare meci pe care il are in Europa League, noteaza Gazeta.

Steaua incepe cu Aalborg, acasa, iar la trei zile joaca in deplasarea cu Petrolul. Apoi vine deplasarea de la Kiev, dupa alte trei zile urmand un meci la Galati.

La finalul lui octombrie, echipa campioana are meci acasa, cu Rio Ave, insa dupa 72 de ore joaca la Tg. Mures.

In noiembrie se deplaseaza tocmai in Portugalia, pentru partida retur cu Rio Ave, urmand ca peste alte trei zile sa joace pe terenul Chiajnei.

Urmeaza o deplasare in Danemarca, pentru returul lui Aalborg, apoi un meci la Botosani, tot in trei zile.

Cu Dinamo Kiev, acasa, inchieie Steaua partidele din grupele Europa League, insa are deplasare imediat pentru un meci din Cupa Ligii.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Peste 7.000 de oameni și-au cumpărat vechime în muncă. Ce trebuie să facă românii care vor să procedeze la fel
BRAT
Modifică setările cookies