Mirel Radoi Steaua Superliga

Problemele urgente pe care Radoi trebuie sa le rezolve la Steaua pana la dubla cu Partizan

Presiunea este mare pe Steaua, iar de obicei la presiune se vad cel mai bine si fisurile.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 23 Iulie 2015, 13:32
Data actualizarii: Joi 23 Iulie 2015, 13:32

Steaua pare sa aiba un lot solid in acest moment, dar exista probleme clare si puncte sensibile in echipa. Testul Trencin a fost trecut cu greu, la limita, iar Steaua nu isi poate permite sa mai faca pasi gresiti similari si cu Partizan, in turul III al preliminariilor Ligii.

Radoi e constient ca adevaratele probleme la Steaua apar in meciurile din Europa, iar pana la turul de saptamana viitoare cu Partizan Belgrad trebuie sa rezolve cateva probleme urgente.

PAPP, IN DREAPTA
- Folosirea lui Papp pe postul de fundas dreapta pare sa fie doar o improvizatie cu termen de expirare rapid. Papp a aratat cu Trencin ca folosirea sa in flancul drept poate fi un punct vulnerabil pentru Steaua. Aici apare si solutia Alcenat. Fundasul adus de la Petrolul va fi titular in flancul drept, iar Papp va trece pe pozitia sa clasica, in centru.

ACCIDENTAREA LUI VARELA - Radoi l-a adus pe Carp ca sa-i ia locul lui Tamas. Acum va trebui sa ii foloseasca pe fostul fundas de la CFR in centrul apararii alaturi de Papp, dupa ce Varela s-a accidentat cu Trencin. In mod cert, Steaua mai are nevoie de transferul unui fundas central.

SITUATIA LUI STANCIU - S-a accidentat la randul sau in meciul cu Trencin, iar asta ar putea insemna in sfarsit titularizarea lui Hamroun, jucator care a reusit in trei meciuri la Steaua sa marcheze de doua ori si sa scoata penalty-ul din care Tade a marcat in preliminariile Ligii. Hamroun este un jucator polivalent, tehnic, exploziv si a reusit ca de fiecare data cand a fost nevoie de el sa ridice jocul Stelei.

UN NUCLEU STABIL - Radoi cauta un nucleu pe care isi construiasca viitorul lot. Cojocaru, Varela, Guilherme, Breeveld, Chipciu si Tade par pilonii actualei echipe.

INTEGRAREA RAPIDA
- Daca la Steaua vor sosi De Amorim si Alibec, atunci Radoi va trebui sa gaseasca o solutie rapida de integrare in joc a tuturor noutatilor din aceasta vara. Tade pare sa se fi adaptat rapid, Hamroun a dat randament, Muniru a reusit sa fie eficient prin golul cu Trencin, iar Tahar a dat stabilitate cu Pandurii. Aparitia lui Alcenat si a lui Carp, dar si viitoarele noutati ar putea face ca ritmul de joc al grupului sa mai scada pentru o perioada de timp, ceea ce Radoi nu isi permite.

Modifică setările cookies