Steaua CFR Cluj Ionut Larie Iuliu Muresan Superliga

"Carp si Larie? Cel mai tehnic cuplu de fundasi din Romania!" Anuntul lui Iuliu Muresan despre un transfer al lui Larie la Steaua

Excluderea lui Tamas de la Steaua si problemele medicale ale lui Varela o lasa pe Steaua intr-o situatie critica in defensiva.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 23 Iulie 2015, 12:20
Data actualizarii: Joi 23 Iulie 2015, 12:25

Dupa ce l-au adus pe Carp, acum stelistii s-ar putea orienta spre un alt jucator de la CFR, Larie. Desi Iuliu Muresan spune ca nu au existat discutii cu Steaua pentru un eventual transfer al lui Larie la Steaua, el si Carp ar forma un cuplu teribil de fundasi centrali.

"N-a fost un meci reusit, parca erau mai motivati cei de la Trencin. Ma bucur ca fostii nostri jucatori au salvat situatia. Muniru are nevoie de putin timp de adaptare. Aseara, la Cluj, chiar puneam pariu ca el va marca primul gol. Carp este un jucator bun, cu tehnica, impreuna cu Larie cred ca faceau cel mai tehnic cuplu de fundasi centrali din Romania."

"Cand o sa prinda postul de titular la Steaua, nu cred ca o sa-l mai piarda. Este foarte matur pentru varsta lui. Nu a fost nicio discutie vis-a-vis de Larie, nu ne-a cautat nimeni de la Steaua. Larie, Petrucci, Paun sunt doar cativa dintre fotbalistii nostri de valoare care pot face fata la o echipa puternica din afara", a declarat Iuliu Muresan pentru ProSport.

Modifică setările cookies