Varela Nicusor Stanciu Superliga

Doua pierderi GRELE pentru Steaua dupa meciul de cosmar cu Trencin. Ce se intampla cu Stanciu si Varela:

Radoi a fost nevoit sa faca doua schimbari in primele 35 de minute, dupa ce Stanciu si Varela s-au accidentat

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 23 Iulie 2015, 09:42
Data actualizarii: Joi 23 Iulie 2015, 10:07

Stanciu si Varela au intrat pe teren fara sa fie apti 100% din punct de vedere fizic, iar Radoi a fost obligat sa-i schimbe inca din prima parte a meciului.

Stanciu n-a rezistat decat 18 minute, fiind inlocuit de Hamroun, care a facut o noua partida buna. 15 minute mai tarziu, Varela a iesit si el accidentat, dupa un inceput de meci in care defensiva Stelei a fost facuta praf de campioana Slovaciei.

Atat Stanciu, cat si Varela sunt incerti pentru urmatorul meci, cu CFR, dar si pentru meciul cu Partizan de saptamana viitoare.

Problemele lui Varela sunt serioase, iar medicii Stelei spera ca acesta sa poata rezista pana in pauza de iarna, cand ar urma sa sufere o interventie chirurgicala.

"Situatia lui Varela o stim, trebuie sa traim cu ea pana in pauza de iarna, iar Stanciu a simtit o durere si nu stim daca va fi apt pentru meciul cu CFR Cluj.", a spus Massimo Pedrazzini la finalul partidei.

Steaua are probleme mari in defensiva, dupa plecarea lui Tamas, iar indisponibilitatea lui Varela ii da mari batai de cap lui Radoi. Papp a facut partida slaba aseara, dar va ramane prima optiune pentru titularizare, in absenta lui Varela.

Modifică setările cookies