Mirel Radoi Universitatea Craiova Viorel Moldovan Superliga

Probleme pentru Mirel Rădoi la Universitatea Craiova? „Cred că starea de spirit s-a alterat!” 

Universitatea Craiova a fost învinsă în derby-ul Olteniei de către FCU Craiova, 0-2, și a ajuns la al patrulea meci fără victorie în toate competițiile. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 04 Decembrie 2022, 08:36
Data actualizarii: Duminica 04 Decembrie 2022, 08:39

Runda a 19-a din Superligă a oferit derby-ul Olteniei, între Universitatea Craiova și FCU Craiova. Elevii lui Nicolo Napoli (60 ani) s-au impus cu 2-0, grație golurilor lui William Baeten (25 ani) și George Ganea (23 ani), din minutele 50 și 60. 

Viorel Moldovan observă o atmosferă ostilă la Universitatea Craiova

Universitatea Craiova nu izbutit să câștige în ultimele patru meciuri. A obținut trei rezultate de egalitate și o înfrângere, chiar în derby-ul Olteniei. Iar Viorel Moldovan (50 ani) consideră că seceta de victorii este din cauza declarațiilor pe care Mirel Rădoi (41 ani) le-a făcut la finalul meciului cu Rapid, când a anunțat că i-a exclus din lot pe Andrei Ivan (25 ani), Jovan Markovic (21 ani), Sergiu Hanca (30 ani) și Ionuț Vînă (27 ani). 

„Cred că starea de spirit s-a alterat după acele declaraţii ale lui Rădoi după meciul de la Rapid. E clar că bunul mers al lucrurilor s-a deteriorat şi vedem acest lucru în rezultatele obţinute: egalul din restanţa cu Chindia şi eşecul contra rivalei de la FCU Craiova.

E nemulţumit de ce se întâmplă acolo, de modul în care se pregătesc jucătorii. Există această posibilitate, ca la un moment dat să se rupă, dacă nu s-au rupt deja, între Rădoi şi anumiţi jucători”, a declarat Viorel Moldovan pentru Prima Sport

În urma acestui rezultat, Universitatea Craiova rămâne pe locul 4, cu 32 de puncte, în timp ce FCU Craiova urcă până pe poziția a 13-a, cu 19 puncte. 

Mirel Rădoi, resemnat după înfrângerea din derby-ul Olteniei

Mirel Rădoi (41 ani) a concluzionat la finalul partidei că adversarii au avut mai multă ambiție decât elevii săi. Mai mult, antrenorul oltenilor chiar și-a reproșat alegerea căpitanului de echipă din ultimele partide. 

„În seara asta a avut câteva situații, ocazia, dar nu a fost inspirat (n.r. Ștefan Baiaram). Se pare că în alegerea căpitanilor de echipă nu sunt eu inspirat, pentru că etapa trecută l-am pus pe Vladimir și a luat roșu, acum l-am pus pe Baiaram. Am încercat să continuăm pe aceeași linie, să punem căpitani jucători tineri, promițători, din propriul club. Dar în seara asta a fost neinspirat în anumite situații. 

Gândiți-vă că echipa asta nu a câștigat 20 de meciuri în ultimii ani. Totuși, avem 8 partide fără înfrângere. Trebuia să vină și momentul ăsta. Cu toate că nimeni nu voia să vină în seara asta, când sunt ambițiile astea locale, când sunt obiectivele astea între cele două echipe. Dar o dată și odată tot trebuia să vină și înfrângerea. Nu puteam să terminăm ediția asta de campionat fără o înfrângere. 

Am văzut jucători ca Bauza, Bahassa, chiar și Gabi Iancu care au știut să sufere mai mult decât noi. Au avut mai multă ambiție. Probabil au înțeles mai bine acest derby și au reușit să acopere zonele pe care, de obicei, nu le acopereau. Noi am crezut că repriza a doua va fi o simplă formalitate de a da gol. Sunt o echipă destul de bună, care nu reflectă locul din clasament”, a declarat Mirel Rădoi la finalul meciului.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!