Probleme la Craiova. Balaci: "Ionescu are talent cu carul, nu stiu insa cat de mult ii place sa joace fotbal!"

Autor: Sport.ro
Luni 26 Mai 2008, 16:40
"NU CRED CA ANDREI IONESCU ARE OFERTE!"

Ilie Balaci considera ca Andrei Ionescu face o mare greseala refuzand sa semneze un alt acord. "Are talent cu carul, nu stiu insa cat de mult ii place sa joace fotbal. Cel care pierde este el, nu Universitatea Craiova.
Echipa poate gasi multi ca el. I-am explicat concret ca atunci cand m-am accidentat eu, daca eram profesionist si aveam contract, eram platit in continuare, dar altele erau vremurile si toti mi-au intors spatele.

I-am zis ca daca as fi in locul lui, nu as sta pe ganduri si atunci cand clubul imi cere sa semnez pe doi ani, as veni cu propunerea sa semnez pe 10 ani. M-as pune la umbra de orice necaz, clubul ar plati orice, iar eu as sta linistit. Nu stiu cat a inteles, se pare ca nimic. Din cate stiu, el mai are doi ani de contract. Nu poate sa plece gratis insa nici peste doi ani, pentru ca exista o clauza in contract prin care daca patronul ii da o suma de bani, acesta se prelungeste automat pe inca doua sezoane. Spune ca are oferte din strainatate de la nu stiu ce cluburi din Olanda.

I-am zis sa faca acele cluburi oferte scrise pentru el, iar apoi noi le analizam. Sunt sigur ca daca ar fi ceva nemaipomenit, patronul i-ar da drumul. Dar sincer, nu cred ca exista nimic din tot ce se spune", a spus Balaci.

Terase pline și cozi la intrare, imediat după miezul nopții. Muzica a răsunat din nou în Centrul Vechi din București
BRAT