Problema Stelei, ignorata de autoritati? Duckadam: "Am facut cerere pentru audienta la primul ministru, are programul incarcat!"

Steaua s-a transformat in FCSB, iar oficialii clubului nu stiu cu cine sa negocieze. "Nu cred ca acest lucru va afecta relatia cu suporterii", spune Duckadam, care vrea sa mearga in audienta la primul ministru.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 12 Ianuarie 2015, 10:28
Data actualizarii: Luni 12 Ianuarie 2015, 10:45

Duckadam spune ca Steaua nu are cu cine sa negocieze pentru a-si pastra numele si culorile traditionale ale clubului si e hotarat sa mearga in audienta la premierul Victor Ponta pentru a incerca o mediere a conflictului cu Ministerul Apararii.

"Noi am incercat sa luam legatura cu ei, dar nu avem cu cine sa negociem. I-am intrebat si ne-au spus sa punem in aplicare decizia instantei."

"Nu ai cu cine negocia, nu depinde nici de Boroi, nici de altcineva. E o structura mai complicata."

"As dori sa am o audienta la primul ministru. Din pacate, la programul dansului, va trebui sa mai astept. Eu am facut o cerere, a fost depusa deja.", a spus presedintele de imagine al Stelei la Ora Exacta in Sport.

Duckadam e convins ca schimbarea numelui echipei in FCSB nu va afecta relatia cu suporterii.

"Sa nu uitam ca acum doi-trei ani, toate materialele promotionale au fost inscriptionate cu FCSB. Apoi mai toate echipele din Liga I s-au luat dupa noi. Nu este vina noastra si cred ca suporterii inteleg asta. Trebuie sa respectam decizia instantei."

"Tot Steaua va fi, indiferent ca se va numi FCBS sau altfel. Daca Barcelona ar deveni Barceluta, sunt convins ca suporterii ar continua sa vina pe Camp Nou pentru Messi, Iniesta si ceilalti jucatori.", a mai spus Duckadam.

Modifică setările cookies