Campionul mondial Simon Ammann a fost externat! Prima reactie dupa accidentul care ii putea fi fatal

Autor: Sport.ro
Luni 12 Ianuarie 2015, 09:32

	Campionul mondial Simon Ammann a fost externat! Prima reactie dupa accidentul care ii putea fi fatal

Schiorul elvetian Simon Ammann, care a suferit in urma cu sase zile o severa comotie cerebrala, se simte mai bine si a fost externat, a anuntat Federatia de Schi din Elvetia

"Ma simt mai bine si ma bucur ca am putut reveni acasa. La Schwarzach am fost tratat foarte bine si le multumesc tuturor celor care m-au sustinut in aceste zile", a declarat Ammann. (Mediafax)

Medicul Walter Frey a subliniat ca Ammann are nevoie de o perioada de repaus. "Are nevoie de multa odihna si acasa se va reface in urma acestei comotii cerebrale severe. Inca nu stim cand isi va putea relua antrenamentele", a adaugat Frey.

Simon Ammann a fost spitalizat dupa ce a cazut in ultima etapa a Turneului Celor Patru Trambuline la sarituri cu schiurile, de la Bischofshofen (Austria). Cvadruplul campion olimpic a cazut la a doua saritura dupa un salt de 136 de metri, lovindu-se violent la cap. El a fost inconstient si a fost evacuat rapid de serviciile de urgenta.

Elvetianul de 33 de ani a suferit o comotie si in 2002 dupa o cazatura la Willingen, cu o luna inainte de a castiga primele doua titluri olimpice.

Cluj-Napoca devine oraș verde, cu 100 de milioane de euro, bani europeni. Autobuze autonome și străzi smart
BRAT
Modifică setările cookies