Flavius Stoican Dinamo Florin Matache Stefan Fara Superliga

EXCLUSIV ”Probabil că vor veni doi portari”. Principala problemă a lui Flavius Stoican de la Dinamo

Dinamo are mari probleme cu postul de portar. Tânărul Ștefan Fara este, în acest moment, goalkeeper-ul cu cele mai mari șanse de a fi titular în meciul cu FC Argeș de vineri.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 16 Ianuarie 2022, 18:40
Data actualizarii: Duminica 16 Ianuarie 2022, 18:43

”Câinii” au nevoie urgent de un întăriri între buturi. Plamen Iliev, cel mai experimentat portar din lot, nu vrea să mai continue în ”Ștefan cel Mare” și se antrenează separat, în speranța că va găsi un alt angajament, în timp ce Mihai Eșanu a suferit o accidentare care îl va ține departe de gazon pentru cel mult o lună.

„Probabil că vor mai veni vreo doi portari. Trebuie să iei un portar care este peste Fara, ca să te ajute. Dinamo nu își permite ca în meciurile care urmează să primească așa de ușor gol, îi trebuie un portar bun, care să dea o siguranță și să înțeleagă ce e Dinamo la momentul ăsta. 

Că nu vorbim de Dinamo de acum opt ani, trebuie să înțeleagă ce e Dinamo azi. Știu ei mai bine ce au de făcut acolo”, a spus Florin Matache, la emisiunea Ora Exactă în Sport.

Dinamo a încercat să-l aducă pe Cristiano Figueiredo de la CFR Cluj, dar mutarea a picat din cauza condițiilor puse de campioana României. Clujenii au fost de acord să-l cedeze pe Figueiredo sub formă de împrumut în ”Ștefan cel Mare” doar dacă Dinamo îi plătea jumătate din salariul său de 10,000 de euro.

Dinamo este pe penultimul loc, cu 12 puncte, la un singur puncte în fața ”lanternei roșii” Academica Clinceni și la șapte puncte distanță de următoarea clasată, FCU Craiova.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!