Andrei Ivan Teo Țarălungă Universitatea Craiova Superliga

Principala problemă a lui Andrei Ivan! O legendă a Craiovei Maxima dezvăluie discuția pe care a avut-o cu fotbalistul

Universitatea Craiova s-a încurcat în etapa a 12-a, pe teren propriu, cu FC Voluntari, scor 1-1, și ocupă ultima poziție de playoff, cu un punct mai mult decât Petrolul Ploiești.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 04 Octombrie 2022, 12:00
Data actualizarii: Marti 04 Octombrie 2022, 12:04

Teo Țarălungă (77 de ani), fost mare jucător al Universității Craiova, s-a declarat nemulțumit de jocul oltenilor, însă cere timp pentru ca Mirel Rădoi să-și poată implementa planul.

„Greu, greu cu Craiova mea (n.r. - echipa lui Rotaru)! Sunt puțin supărat de felul cum joacă. Mirel nu poate să facă minuni, trebuie să avem răbdare. Este o echipă tânără, are nevoie ca relațiile de joc să fie puse la punct. Nu trebuie acuzat antrenorul. Jucătorii sunt tineri, au nevoie de timp și își vor reveni”, a spus Teo Țarălungă, potrivit gsp.ro.

Ivan, preferatul lui Țarălungă

Țarălungă a avut un mesaj și pentru Andrei Ivan, marcatorul golului egalizator în meciul cu FC Voluntari, pe care îl apreciază ca fotbalist, însă despre care spune că este prea îndrăgostit de minge.

„Mie îmi place de Ivan, dar e prea îndrăgostit de minge. Și am stat de vorbă cu el. „Ivane, faci lucruri extraordinare, dar tu nu joci singur. Mai ești cu alți zece jucători în spate. Trebuie să pasezi, să urmărești”. 

Toți antrenorii i-au spus asta. El e îndrăgostit de minge, o ține prea mult. Când treci de un adversar, al doilea te ia cu totul. Așa e în fotbal. Sper din tot sufletul să-și revină și el, dar și echipa”, a mai spus Țarălungă.

16 meciuri a jucat în acest sezon Andrei Ivan pentru Universitatea Craiova, reușind să marcheze șase goluri și să ofere o pasă decisivă.

  • 2 milioane de euro este cota de piață a lui Andrei Ivan, potrivit transfermarkt.com
Modifică setările cookies