Gigi Becali George Copos Gica Popescu Jean Padureanu MM Stoica Liga 1

Primul patron din puscarie care vrea sa scrie o carte despre BLATURILE din Liga I. Cu ce volume au incercat Copos si MM sa-si reduca pedepsele

Aproape toti patronii condamnati din Liga I s-au pe scris ca sa-si reduca din pedeapsa. Daca Gigi Becali a prezentat o fata nevazuta din "patria Ordoxiei, Muntele Athos", un alt patron vrea sa scrie despre fosta "cooperativa" si blaturile din fotbalul romanesc.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 04 Aprilie 2015, 10:14
Data actualizarii: Sambata 04 Aprilie 2015, 10:16

Gigi Becali, Borcea, Meme Stoica, Jean Padureanu, Copos - cu totii s-au reorientat dupa ce au fost condamnati la inchisoare cu executare cate cultura si lectura. S-au apucat de scris carti, in speranta ca isi vor mai reduce din pedeapsa.

Gandul a realizat "colectia biblioteca pentru hoti", in care prezinta un top al cartilor scrise din spatele gratiilor de numele importante din Romania, atat din fotbal, cat si din politica.

Aici, Gigi Becali iese in evidenta cu cele 9000 de exemplare din "Muntele Athos, patria Ortodoxiei", fiecare carte fiind vanduta cu 36 de lei. Nu este singurul volum la care patronul Stelei a lucrat din inchisoare. Acesta a mai scris si "Becali si Steaua", o carte despre viata din loja celei mai titrate echipe din Romania. Sursa citata precizeaza ca Becali mai are o carte pregatita, despre activitatea sa din Parlamentul European.

Si MM Stoica, fostul manager al Stelei, a scris o carte in inchisoare. Acesta a realizat o analiza a Campionatului Mondial de fotbal din 2014, organizat in Brazilia si castigat de catre nationala Germaniei. MM mai pregateste o carte despre participarea echipelor romanesti in cupele Europene intre 2003 si 2014.

Jean Padureanu, fostul conducator de la Gloria Bistrita, ar fi solicitat, conform Gandul, sa fie lasat sa scrie o carte despre blaturile din fotbalul romanesc, in timp ce Copos a scris cinci lucrari stiintifice deja, pentru ca si Borcea si fratii Becali sa intentioneze sa se apuce de scris in curand.

Un alt condamnat, Gica Popescu, a scris de dupa gratii lucrarea "Abordari teoretice si practico-metodice ale predarii jocului de fotbal in centrele de copii si juniori din perspectiva interdisciplinara".

Modifică setările cookies