Primul patron din Liga I care striga la Iorgulescu: "Demisia!" O mare furtuna se poate declansa in urmatoarele 3 zile

Autor: Sport.ro
Vineri 05 Iunie 2015, 09:26

	Primul patron din Liga I care striga la Iorgulescu: "Demisia!" O mare furtuna se poate declansa in urmatoarele 3 zile

Patronii din Liga I sunt pusi pe jar de cele doua propuneri care se vor supune la vot luni in Adunarea Generala

Mai multe cluburi cer revenirea la sistemul cu 18 echipe, dupa ce tot ele au votat in urma cu cateva luni trecerea la un model competitional nou, playoff/playout cu 14 echipe.

Razvan Burleanu spune ca este imposibil ca formatul Ligii I sa revina la 18 echipe, in conditiile in care sistemul cu 14 echipe a fost deja adoptat de membrii Adunarii Generale.

"La una dintre primele sedinte de Comitet Executiv, cluburile de Liga 1 au venit cu aceasta solicitare de a reduce numarul echipelor de la 18 la 14. La vremea respectiva, cred ca am fost singurul din Comitetul Executiv care a spus ca e o decizie gresita si am sustinut varianta reducerii numarului de echipe la 16. Nimeni nu a sustinut varianta mea, pentru ca toti se uitau la miza financiara si se gindeau ca toata acea sacosa cu bani se va imparti la 14 echipe.", a spus Burleanu la DigiSport.

Un alt subiect arzator, care a tulburat atmosfera in randul conducatorilor din Liga I, este posibilitatea ca sumele din drepturile TV sa nu fie la nivelul asteptarilor. Patronii spun ca Gino Iorgulescu le-a promis o crestere progresiva dupa fiecare sezon.

"Nici nu pot sa ma gandesc ca cineva poate sa voteze scaderea sumelor."

"Cand am negociat prima data cu firma asta fantoma, in primul rand trebuia facut un contract serios, cu garantii. Nu sa ne trezim la mijlocul contractului ca nu se mai pot da banii."

"Iorgulescu a gresit foarte mult in momentul in care a negociat un contract fara sa ceara garantii. Daca se scade suma negociata initial ar trebui ca Iorgulescu sa-si dea demisia.", a spus Iftime la Sport.ro.

2020, un an negru. Câte mii de români ar fi murit de Covid fără să se ştie
BRAT
Modifică setările cookies