Primul patron din Liga I care se ia la tranta cu noua conducere FRF: "Acum, moda este pe japca!"

► In numele lui Maradona: Napoli - Porto, azi 22:00, IN DIRECT Sport.ro si voyo.ro

Ionut Negoita este extrem de nemultumit de faptul ca trebuie sa plateasca amenzi uriase la FRF dupa fiecare meci din Liga I si ii transmite lui Burleanu ca 'revolutia' promisa trebuie sa includa masuri urgente.

"Am o suparare foarte mare. Aproape la fiecare meci suntem amendati cu sume foarte mari. Amenzile nu pot fi acoperite nici macar din incasari de pe urma biletelor. Nu mai exista avertismente, nu mai exista amenda minima, acum se vorbeste doar despre sume uriase. Moda este pe japca si ti se taie cheful de a mai investi. Acesti oameni care au venit, daca nu vor face ceva rapid, la modul cel mai serios, vor fi mari probleme."

"Vad ca salariile sunt foarte mari la federatie, dar ar trebui sa se alinieze la situatia reala.", a spus Negoita la Sport.ro.

Actionarul din Stefan cel Mare a comentat si declaratia lui Mircea Sandu, care a anuntat astazi ca "doar 4-5 cluburi din Liga I pot obtine licenta in acest moment."

"Este foarte grav ce spune domnul Sandu. Mi se pare o greseala sa se renunte la criteriile de licentiere. Banii oricum trebuiesc platiti catre stat si catre jucatori."

"Mi se pare foarte oportun in acest moment sa se creeze acel sistem playoff/playout cu 12 sau 14 echipe. Vor ramane cei mai valorosi jucatori, vor fi si mai bine platiti.", a mai spus patronul lui Dinamo.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Lista țărilor în care românii vaccinați pot călători fără nicio restricție. România nu primește turiști din Anglia sau SUA
BRAT
Modifică setările cookies