"Nu i-a facut rau doar ei!" Mesajul primit de Gigi Becali de la LPF in scandalul marcii Steaua cu Armata

"Nu i-a facut rau doar ei!" Mesajul primit de Gigi Becali de la LPF in scandalul marcii Steaua cu Armata

Liga Profesionista de Fotbal a comentat situatia in care se afla "marca Steaua" si cum acest scandal a afectat fotbalul din Liga I.

Iorgulescu cere ca MApN sa arate mai multa intelegere in acest caz si sa ii permita lui Gigi Becali sa foloseasca marca.

"Scandalul iscat in jurul marcii Stelei i-a facut rau nu doar echipei, ci intregului fotbal romanesc. Asta pentru ca Steaua e perceputa peste tot in tara si in lume drept cea mai importanta si populara echipa, succesul ei din 1986 fiind la baza acestei extraordinare notorietati."

"Cred ca ar trebui sa se gaseasca mai multa intelegere la Ministerul Apararii Nationale, pentru ca Steaua si echipa nationala sunt brand-urile care ne-au facut cunoscuti pe toti in Europa."

"Steaua trebuie mai intai sa castige campionatul. Apoi, in UEFA Champions League, orice echipa are sansa ei. Formatiile cu sansa a doua, foarte bine organizate, pot produce mari surprize. Vad Steaua capabila de noi rezultate mari in Europa.", a declarat Gino Iorgulescu pentru DigiSport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Noul guvern al Israelului câştigă majoritatea voturilor şi pune capăt epocii Netanyahu
BRAT
Modifică setările cookies