Alin Tosca Steaua Superliga

Primul jucator care vine la Steaua dupa plecarea lui Reghe: "Hagi m-a chemat la o cafea, mi-a dat un sfat foarte important"

Viitorul lui Hagi poate deveni cel mai important furnizor de jucatori pentru Steaua

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 28 Mai 2014, 17:10
Data actualizarii: Miercuri 28 Mai 2014, 17:25

Alin Tosca, fundasul Viitorului, care a semnat inca din iarna cu Steaua, e pregatit pentru marea aventura a carierei.

Dupa doua sezoane in echipa lui Hagi, Tosca le promite suportererilor ros-albastrii ca este capabil sa il inlocuiasca pe Iasmin Latovlevici, in cazul in care acesta va prinde un transfer 'afara' in urmatoarea perioada.

"Nu m-ar speria concurenta cu el. Ma bucur pentru Lato. Daca pleaca, inseamna ca se duce la mai bine, iar mie mi-ar creste sansele sa prind un post de titular. Voi munci foarte mult, voi da totul pe teren pentru echipa si pentru suporteri, care sunt cei mai buni din tara."

"Hagi m-a invitat odata la o cafea. Am avut o discutie in care mi-a explicat ca e foarte important sa fiu o fire prietenoasa si sa respect pe toata lumea. Mi-a spus ca cel mai important lucru este sa fiu om in adevaratul sens al cuvantului cu toata lumea.", a declarat Tosca in ProSport.

Alin Tosca, 22 de ani, a mai jucat in Ghencea, la juniorii Stelei, pana in 2010. A debutat in Liga I in septembrie 2010, pe cand evolua la Unirea Urziceni, chiar intr-un meci impotriva Stelei.

Modifică setările cookies