denis ciobotariu CFR Cluj Dan Petrescu Superliga

Primul jucător care se pregătește să o părăsească pe campioana României. A fost jucător de bază în mandatul lui Șumudică

Dan Petrescu (54 de ani) începe curățenia de iarnă.
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 24 Decembrie 2021, 09:29
Data actualizarii: Vineri 24 Decembrie 2021, 09:34

Primul jucător anunțat că nu mai intră în calculele lui Dan Petrescu a fost Denis Ciobotariu, unul dintre tinerii fotbaliști pe care Marius Șumudică s-a bazat în scurtul său mandat pe banca CFR-ului, la acest început de campionat.

„El mai are contract doi ani. E clar că situație nu e în regulă, în primul rând pentru el. Nu joacă. A jucat la început 6 jocuri, plus cele din cupele europene. E clar că e un jucător tânăr, își dorește să joace. Mai ales că l-a scos de pe listă.

L-au și anunțat că poate să meargă undeva să joace împrumut. Dar, dacă a fost anunțat că, cel puțin sezonul ăsta, nu mai intră în calculele antrenorului, ar trebui să meargă să joace undeva”, a declarat Liviu Ciobotariu, la Digi Sport.

„Bursucul”, criticat pentru că nu-l mai folosește pe Denis Ciobotariu

În urmă cu o săptămână, MM Stoica l-a criticat pe Dan Petrescu pentru că nu-l folosește pe Denis Ciobotariu, unul dintre cei mai buni fotbaliști la Campionatul European de tineret din 2019, iar acest lucru denotă lipsă de profesionalism din partea antrenorului campioanei.

„Ciobi mic n-are drept de joc la CFR. Unul dintre cei mai buni la Campionatul European de tineret nu are drept de joc. Asta este o chestie care denotă orice altceva în afară de profesionalism. Nu există așa ceva”, a spus MM Stoica la Telekom Sport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!