Primul jucator care se desparte de Steaua in aceasta iarna: "A fost dorinta mea sa plec!" Din ianuarie, la un alt club din Liga I

Autor: Sport.ro
Miercuri 17 Decembrie 2014, 09:15

	Primul jucator care se desparte de Steaua in aceasta iarna: "A fost dorinta mea sa plec!" Din ianuarie, la un alt club din Liga I

Gigi Becali si-a dat acordul pentru imprumut. Jucatorul ar putea sa semneze transferul definitiv la finalul sezonului.

Nemultumit de statutul de rezerva in mandatul lui Galca, Paul Parvulescu se desparte de Steaua in aceasta iarna. Din ianuarie, Parvulescu va merge sub forma de imprumut la fosta sa echipa, Gaz Metan Medias.

"A fost dorinta mea sa plec de la Steaua, pentru ca aici in ultima vreme nu prea am mai evoluat. Nu vreau sa stau sa fac tusa. Chiar daca au existat mai multe variante pentru mine, am decis sa merg la Medias pentru ca acolo este casa mea. Sper sa avem rezultate impreuna", a declarat Paul Parvulescu pentru cotidianul Gazeta Sporturilor.

Ioan Horoba, presedintele clubului mediesean, a confirmat mutarea: "Da, ne-am inteles cu Parvulescu, dar si cu domnul Gigi Becali. E un lucru bun ca Paul se va intoarce la Gaz Metan, aici va avea sansa sa joace si sa ne ajute foarte mult in retur. Vom discuta in vara daca va ramane definitiv", a spus Horoba.

Gaz Metan este pe 13 in campionat, pozitie retrogradabila in acest sezon.

6 meciuri a jucat Parvulescu la Steaua in turul campionatului.

Rata cazurilor de COVID-19 în Capitală, sub 1 la mie. Toți elevii s-ar putea întoarce de miercuri în bănci
BRAT
Modifică setările cookies