Gennaro Gattuso AC Milan Steaua Italia

"Ma uitam la meciul cu Steaua si am inceput sa plang!" Marturia unica a unui nume urias al lui AC Milan. Ce il leaga de Steaua

Gennaro Gattuso, omul care a fost si pe lista de antrenori a Petrolului, a facut cateva marturii emotionante pe canalul media al lui AC Milan.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 29 Mai 2014, 13:34
Data actualizarii: Joi 29 Mai 2014, 13:35

Acesta a vorbit pentru Milan Channel pentru fanii lui AC Milan, povestindu-le care a fost primul meci in care s-a indragostit cu adevarat de AC Milan:

"Pentru mine, familia inseamna Milan si fanii acestui club. Imi aduc aminte meciul cu Steaua, din finala CCE, cand am inceput sa plang, iar tatal meu m-a dus pe strazi sa sarbatoresc."

"Am mai plans apoi cand am castigat finala din Manchester, iar tatal meu m-a sunat si mi-a spus ca este mandru de mine.", a declarat Gattuso.

Inainte de finalul acestui sezon de Liga I, Gattuso a fost anuntat de presa din Italia ca un posibil inlocuitor al lui Razvan Lucescu la Petrolul Ploiesti. Razvan Lucescu si-a prelungi intelegerea cu Petrolul si astfel mutarea speculata de presa italiana a picat.

Modifică setările cookies