alexandru tarnovan Steaua Superliga

La 21 de ani are fizic de fotbalist care s-a lasat. Ce se intampla cu Tarnovan la doi ani dupa ce Steaua platea 300 000 de euro ca sa-l cumpere

Alex Tarnovan vine dupa doua experiente ratate, dar spera sa-si relanseze cariera in Liga I.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 03 Septembrie 2016, 10:10
Data actualizarii: Sambata 03 Septembrie 2016, 10:14

Tarnovan e acum in probe la FC Botosani si asteapta raspunsul lui Leo Grozavu in urmatoarele saptamani. Cu cateva kilograme bune in plus, Tarnovan a fost folosit in amicalul cu Zaria Balti. Va mai avea un test peste doua saptamani. Daca il covinge pe Grozavu, va primi un contract din partea clubului.

La 21 de ani, Tarnovan are atitudine si fizic de fotbalist retras. Experientele nefericite de la Gaz Metan si U Cluj il fac pe Gigi Becali sa regrete cei 300 000 cheltuiti pentru aducerea lui in 2014, de la Viitorul. Privit atunci drept unul dintre cei mai talentati pusti din Romania, Tarnovan a prins putine meciuri la Steaua si a dezamagit in perioadele de imprumut la Medias si Cluj. De la Gaz Metan a plecat dupa ce a ratat mai multe antrenamente din cauza noptilor tarzii petrecute in oras.

"Sper sa ne facem o idee asupra lui. Mai vrem sa-l vedem intr-un amical, probabil intre meciul cu Iasi si cel cu Viitorul, apoi vom lua o decizie. El nu e jucator rau. Trebuie sa mai slabeasca", a spus Leo Grozavu.

AICI vezi imagini cu fizicul lui Tarnovan din prezent!

Modifică setările cookies