Nu mai vrea sa-l VADA! Becali a anuntat primele masuri:  "Caut portar de rezerva pentru Stanca! Tatarusanu si Brandan sunt niste instigatori"

Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 23 Februarie 2012, 22:14
Data actualizarii: Joi 23 Februarie 2012, 23:21

Twente 1-0 Steaua | Tatarusanu si Brandan isi pot lua adio de la Steaua. Gigi Becali i-a facut praf dupa returul dezastruos din Olanda.

Gigi Becali spune ca Tatarusanu si Brandan sunt cei mai indisciplinati jucatori de la Steaua. Patronul Stelei i-a facut praf dupa ce echipa a ratat calificarea in optimile Europa League.

Eu i-am luat apararea lui Tatarusanu si am zis ca a bagat milioane in club. Apoi a venit la Palat si mi-a zis ca a bagat milioane in club. I-am spus ca Emeghara a aparat atunci, cand s-a rugat. El a luat-o de buna si si-a luat lumea in cap. El ne-a adus 2.5 milioane dupa acea calificaficare. Eu am zis ca a bagat 5 milioane, ca sa ii dau incredere in fata altor jucatori si a portarilor. El si-a luat lumea in cap”, a spus Gigi Becali.

"Chiriches, Martinovici, Bourceanu, Florin si Mihai Costea, Rusescu sunt baieti cu capul pe umeri"

Nu prea poti sa ii tii in frau pe jucatori pentru ca ei se intalnesc si nu au voie sa fie de fata nici antrenorul si nici patronul. Toata ideea asta e de la Tatarusanu si Brandan. Am dominat jocul, am intrat cu atitudine si am pasat. Nu mi-a placut de Brandan, dadea numai la misto. Voia sa joace ca Maradona, lovea numai cu exteriorul. Chiriches, Martinovici, Bourceanu, Florin si Mihai Costea, Rusescu sunt baieti cu capul pe umeri. O sa caut un portar in locul lui Tatarusanu. Am gresit cand l-am laudat pe Tatarusanu”, a mai spus seful Stelei pentru gsptv.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!