Prima reactie dupa EXCLUDEREA lui Arkauskis din lotul Stelei! Care e viitorul PANTEREI in Ghencea

Steaua a renuntat temporar la 3 oameni de baza. Arlauskis, Prepelita si Latovlevici n-au fost luati de Galca in lotul pentru meciul cu Rapid.

Clubul nu vrea sa se mai bazeze pe jucatorii aflati la final de contract. Arlauskis, unul dintre cei mai importanti oameni  din tur, are oferte importante din Italia si Anglia. Becali nu-i da voie sa mai apara in primul 11 daca nu-si decide viitorul in favoarea Stelei.

"Daca se comporta asa, nu-l vor convinge niciodata sa ramana!", spune impresarul lui Arlauskis, Leonid Istrati. Agentul se va intalni peste o saptamana cu presedintele Stelei, Valeriu Argaseala, pentru o noua runda de negocieri.

"Mi-aduc aminte ca Tatarusanu a aparat pana in ultima etapa. Nu e si cazul lui Arlauskis, am vorbit azi cu el si mi-a spus ce s-a intamplat. I s-a propus prelungirea contractului, dar nimic nu s-a vorbit despre bani sau durata. Am convenit sa discutam mai tarziu despre asta. Am vorbit azi si cu Argaseala, am convenit sa ne intalnim la inceputul lui martie.

O sa se antreneze separat, poate cu echipa de copii. Cu Rapid nu face parte din lot. Oferte sunt mai multe, am discutat cu mai multe cluburi, dar nu am semnat cu nimeni. Am asteptat sa vedem cum va evalua situatia la Steaua si am convenit sa asteptam momentul oportun, la finalul lui mai.

Lui i-ar conveni sa ramana la Steaua, cum la fel i-ar conveni sa ajunga la o echipa titrata. E extrem de dezamagit, il inteleg. E intr-o forma buna, a aparat excelent cu Astra, se simte apt sa ajute Steaua sa castige campionatul. A contribuit la pozitia Stelei in clasament, normal ca e suparat? Daca se pune asa presiune pe el, contractul nu va fi niciodata prelungit", a spus Istrati pentru PRO TV.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Florin Cîțu, ministru interimar al Sănătății. „Rămâne o prioritate să asigurăm cele 1.600 de paturi ATI”
BRAT
Modifică setările cookies