Prima reactie a oficialilor Stelei, dupa intalnirea cu generalii CSA. Anuntul urias facut de Argaseala pentru fanii ros-albastri

Prima reactie a oficialilor Stelei, dupa intalnirea cu generalii CSA. Anuntul urias facut de Argaseala pentru fanii ros-albastri

Steaua si CSA au reinceput negocierile pentru incheierea litigiului care a provocat valuri in acest an. Conflictul, care dureaza deja de luni bune si care a avut efecte grave asupra campioanei ultimelor 3 sezoane, ar putea fi ingropat.

Valeriu Argaseala, presedintele Stelei, s-a intalnit in aceasta dimineata cu sefii Clubului Sportiv al Armatei, cele doua parti cazand de acord pentru redeschiderea negocierilor in legatura cu revenirea echipei in Ghencea, dar si pentru apropierea de un consens in privinta marcii si emblemei (VIDEO AICI).

Discutiile dintre Argaseala si generalii aflati la conducerea CSA s-au desfasurat in spatele usilor inchise, dar presedintele campioanei a oferit o prima reactie imediat dupa incheierea acestora.

Argaseala a dezvaluit ca FC Steaua si CSA poarta discutii pentru revenirea echipei de fotbal pe stadionul Ghencea si a lasat de inteles ca cele doua parti sunt in sfarsit decise sa ajunga la o intelegere.

"Armata a decis demararea unor noi negocieri. Am venit pentru ca ambele parti intentioneaza sa puna capat acestor neintelegeri, iar echipa sa revina in Ghencea", a spus Valeriu Argaseala dupa ce a discutat mai bine de o ora si jumatate cu sefii CSA.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Criza din industria auto se adâncește. Dacia își oprește din nou activitatea
BRAT

Modifică setările cookies