IMAGINI EXCLUSIVE | Steaua si Armata sunt aproape sa bata palma! "Daca se impaca revin si suporterii pe stadion" Ce s-a intamplat azi

► Steaua si Armata incep negocierile
► Armata e de acord ca Steaua sa joace pe Ghencea
► Radoi vrea sa mute echipa inapoi pe vechea arena

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 09 Septembrie 2015, 14:56
Data actualizarii: Miercuri 09 Septembrie 2015, 15:01

UPDATE 13:30: Comunicat al Armatei:

"Miercuri, 9 septembrie a.c., la sediul Clubului Sportiv al Armatei Steaua Bucuresti a avut loc o intalnire intre reprezentantii CSA Steaua si reprezentantii SC. FC Steaua SA. Intalnirea a avut loc la initiativa presedintelui CSA Steaua, domnul George Boroi, ca urmare a pozitiilor echilibrate si disponibilitatii exprimate public de presedintele clubului de fotbal, domnul Valeriu Argaseala.
In cadrul intalnirii, au fost reluate discutiile privind o viitoare colaborare intre cele doua cluburi, avand ca teme principale:

1.     reglementarea problematicii legate de folosirea marcii si
2.     revenirea echipei de fotbal in complexul Ghencea.

Cele doua parti au convenit ca viitoarea colaborare se va face in conformitate cu prevederile legale in vigoare si cu Decizia inaltei Curti de Casatie si Justitie din 3 decembrie 2014. In perioada imediat urmatoare vor fi stabiliti termenii concreti ai colaborarii"


UPDATE: 11:45 Imagini video de la sosirea lui Valeriu Argaseala, presedintele Stelei, la sediul CSA.

UPDATE: 11:10 Argaseala a ajuns la sediul CSA si au inceput negocierile intre cele doua parti.


UPDATE: 11:10 "Fanii se intorc langa echipa daca se rezolva problema cu Armata"

"Trebuie rezolvata problema cu palmaresul, problema cu sigla si atunci se vor intoarce si fanii. Stiu ca isi doresc foarte mult sa vina langa echipa, sa traiasca live aceasta emotie de apartenenta la Steaua. Trebuie sa e rezolve problema", a spus George Ogararu la Sport.ro


Argaseala merge peste generali sa rezolve problema. Argaseala si chiar Radoi au incercat in ultimele luni sa faca pace intre Steaua si armata, dar fara succes. Becali sustine ca sigla, pe care o detine Armata, nu face nici 5 mii de euro, iar palmaresul e la echipa lui.

Paunescu e omul care conducea Consiliul de Administratie al Stelei in momentul in care Becali a devenit proprietarul clubului. Paunescu a condus Steaua intre 1998 si 2003, iar acum e confunz.

Prieten bun cu Becali, Paunescu e de parere ca echipa va reveni la Armata. "Adevarata Steaua cred ca e la Gigi Becali. Sau nu e la Gigi Becali, dupa anumite pareri. Eu cred ca se va lamuri si va ramane alaturi de Armata aceasta echipa", a mai spus Paunescu. Citeste mai multe AICI

 

Radoi vrea inapoi in Ghencea

 

Steaua doreste sa retina pe arena din bulevardul Ghencea, in timp ce Armata nu are niciun interes in a tine baza goala, mai ales ca stadionul e in proces de degradare si poate deveni nefolosibil daca nu este intretinut.

Mirel Radoi a insistat pentru ca echipa sa revina pe propria arena, iar Armata a fost de acord! Citeste mai multe AICI

 

Credeti ca se impaca Gigi Becali cu generalii?

Trebuie Steaua sa revina pe Ghencea?

Se vor impaca fanii cu echipa?

CITESTE SI
STIRILE ZILEI


Modifică setările cookies