Liga 1

Prima reactie a lui Sandu dupa decizia UEFA: "E o mare bucurie pentru Romania!" Care a fost marele noroc al Stelei:

Steaua a scapat de suspendarea UEFA si va juca in turul 2 preliminar al Ligii Campionilor.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 25 Iunie 2013, 22:10
Data actualizarii: Marti 25 Iunie 2013, 22:13

Mircea Sandu e convins ca altul ar fi fost verdictul UEFA in cazul in care Fenerbahce si Besiktas nu ar fi fost si ele judecate vinerea trecuta.

Presedintele Federatiei crede ca membrii Comisiei de Disciplina a UEFA au facut o analiza comparativa intre cazurile turcilor si cel al campioanei Romaniei.

"Am vazut decizia si am vazut si decizia in ceea ce priveste pe Besiktas si Fenerbahce. Cred ca a fost o analiza comparativa intre cele doua cazuri, Steaua si celelalte doua."

"Nefiind un act de coruptie in adevaratul sens al cuvantului ci o incercare de a motiva un club care in plan sportiv isi incheiase sansele, ma refer la Universitatea Cluj. Nu a fost considerat un act de coruptie ceea ce a incercat clubul Steaua prin reprezentantii sai, ci un gest de simulare, pe care sunt sigur insa ca UEFA nu il agreeaza. Si nici noi nu il agream, pentru ca astazi este premiere si maine s-ar putea cu influenta de la premiere in campionatul urmator sa cedeze. Asta cred ca a fost unul dintre argumente."

"Sunt convins ca e o bucurie pentru jucatorii clubului Steaua, pentru suporteri, pentru politicienii din Romania. Sper ca aceasta bucurie a noastra a tuturor romanilor sa o simta si Gigi Becali, care se afla intr-o situatie mai speciala si ca jucatorii vor face tot posibilul sa aduca bucurie prin calificarea consecutive spre grupele Champions League", a declarat Sandu pentru Mediafax.

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies