Prima reactie a lui Reghe dupa ce a aflat verdictul in cazul accidentarii lui Tanase: "Dupa operatie pot aparea si alte probleme!"

Prima reactie a lui Reghe dupa ce a aflat verdictul in cazul accidentarii lui Tanase: "Dupa operatie pot aparea si alte probleme!"

Accidentarea lui Florin Tanase e grava. Jucatorul Stelei va fi dus la o clinica din Roma pentru operatie.

"Ruptura de ligament anterior cu leziune de ligament colateral intern la genunchiul drept" - este verdictul pus de medici dupa accidentarea suferita de Florin Tanase la meciul cu Craiova.

Laurentiu Reghecampf se teme ca in urma operatiei sa nu apara si alte probleme.

"Este o veste proasta pentru noi. Vom vedea ce va hotari doctorul. Speram sa isi revina cat mai repede. E o accidentare mai grava."

"Depinde cum se va termina operatia, pot aparea si alte probleme pe care nu le vezi la RMN, dar normal, la o asemenea accidentare, cam asta e perioada, 6 luni. In aceasta dupa-amiaza ne intalnim cu Tanase sa discutam.", a spus Laurentiu Reghecampf la DolceSport.

Florin Tanase s-a accidentat stupid, duminica, la meciul cu Craiova. Stelistul nu a fost lovit de nimeni, ci o brazda de gazon i-a blocat piciorul in pamant in timpul unui sprint.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Capacitatea de vaccinare anti-Covid în România a ajuns la 115.000 de persoane pe zi
BRAT
Modifică setările cookies