Prima reactie a lui Copos dupa ce a fost acuzat ca si-a plagiat cartile care l-au scos din inchisoare: "Am fost calomniat brutal"

George Copos a fost eliberat conditionat dupa ce si-a ispasit 400 de zile din pedeapsa de 3 ani si sase luni. Cele cinci carti scrise dupa gratii l-au ajutat sa iasa din inchisoare.

George Copos a avut astazi prima reactie in scandalul creat dupa ce jurnalistul Catalin Parfene a sustinut ca tema lucrarii sale de masterat este similara cu tema uneia din cele cinci carti scrise de omul de afaceri, Copos respingand acuzatiile de plagiat si spunand ca a fost ”calomniat brutal”.

George Copos a mers in aceasta dimineata la Tribunalul Bucuresti, unde se judeca dosarul ”Loteria 2”, in care este acuzat de manipularea pietei de capital, spalrare de bani si fals in inscrisuri.

Omul de afaceri a avut prima reactie in scandalul creat dupa ce jurnalistul Catalin Parfene a sustinut ca tema lucrarii sale de masterat realizata in 2005 este similara cu tema uneia dintre cartile scrise de Copos - "Aliante matrimoniale in politica principilor romani din Tara Romaneasca si Moldova in secolele XIV-XVI".

George Copos a spus ca in ultimele zile a fost calomniat brutal si ca a angajat o firma de specialitate care va face o expertiza, iar astazi va avea un raport.

”In ultimele zile am fost calomniat brutal. O carte care nu a fost publicata nu poate fi plagiata. Astazi voi avea un raport de plagiat de la o firma de specialitate pe care am angajat-o. Cand voi avea raportul de plagiat, voi lua o decizie in consecinta si probabil ca ma voi adresa instantei pentru ca au fost mult prea multi acoperiti care si-au varsat veninul impotriva mea (...) Daca raportul de plagiat este un raport corect, sub 3%, sub 4%, atunci inseamna ca voi m-ati calomniat pe nedrept”, a afirmat Copos.

Omul de afaceri a mai spus ca isi asuma ”intreaga responsabilitate pentru toate lucrarile scrise in cele 400 de zile de arest”.

Citeste si:George Copos
VIDEO PROTVPLUS.RO

Noul guvern al Israelului câştigă majoritatea voturilor şi pune capăt epocii Netanyahu
BRAT
Modifică setările cookies