Presa din Belgia a anunțat că se transferă la FCSB, dar a ajuns la CS Mioveni! Nicolae Dică: ”A fost o problemă acolo cu patronul”

Nicolae Dica CS Mioveni FCSB Superliga Nicolae Dică
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 01 Februarie 2023, 22:33
Data actualizarii: Miercuri 01 Februarie 2023, 22:33

Amine Benchaib (24 de ani) a impresionat cu evoluțiile sale din primele meciuri la CS Mioveni, ultima clasată din Superligă.

Nicolae Dică (42 de ani) a făcut câteva modificări în lotul ultimei clasate, cu care are ca obiectiv salvarea de la retrogradarea. Una dintre cele mai bune achiziții ale echipei argeșene este Benachib, care a reușit o ”dublă” în meciul cu UTA, câștigat la Arad cu 2-1.

Nicolae Dică: ”El nu jucase în ultima perioadă”

Inițial, presa din Belgia a anunțat că Benachib va ajunge în România pentru a semna cu FCSB, dar acesta a ajuns la CS Mioveni. Nicolae Dică a avut doar cuvinte de laudă pentru mijlocașul belgian.

”Mi l-a propus cineva, l-am urmărit foarte atent, am spus că am nevoie de un jucător care să facă diferenţă. El nu jucase în ultima perioadă, a fost o problemă acolo cu patronul. I-am spus ce-mi doresc de la el, ce cred eu că poate să dea el, despre campionatul României.

E tânăr, are 24 de ani, are potenţial foarte mare. Nu trebuie acum, după două jocuri, că e jucător de sute de mii, milioane. 

Avem o opţiune de cumpărare. E un jucător care a evoluat în prima ligă din Belgia, nu e uşor de adus, mai ales la Mioveni”, a spus Dică, la Orange Sport

450.000 de euro este cota de piață a belgianului născut la Gent, potrivit Transfermarkt. Până acum, Benchaib a jucat la nivelul primei ligi din Belgia pentru trei echipe: Lokeren, Charleroi și Kortrijk.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!