PREMIERA! Multescu s-a amendat singur dupa meciul cu Steaua: "Nu-mi dau demisia!" Ce i-a transmis lui Grigore:

Autor: Sport.ro
Duminica 18 August 2013, 10:25
PREMIERA! Multescu s-a amendat singur dupa meciul cu Steaua: "Nu-mi dau demisia!" Ce i-a transmis lui Grigore:

► Da-le gol, Grozav! Bate-i, Hamza! Contra, macel ca pe vremuri! Swansea - Petrolul, joi 21:00, in direct PRO TV si Voyo.ro!

Gigi Multescu spune ca nu este vina sa pentru ratarile atacantilor si ii anunta pe contestatari ca nu va pleca de la Dinamo, in ciuda faptului ca a obtinut doar 5 puncte in primele cinci etape.

"Am vorbit cu Dragos dupa meci! A venit la mine si mi-a spus: "Nea Gigi, eu nu am spus ca trebuie schimbat antrenorul, ci doar ca administrativul si conducerea tehnica trebuie sa schimbe ceva!". Era contrariat ca s-au interpretat vorbele lui, a spus ca nu mai da interviuri de acum incolo. Eu am vorbit cu el si am rezolvat acest aspect.

Nu m-am gindit sa plec, nu s-a pus problema despre asa ceva nici un moment. Continuam reconstructia, iar daca la un moment dat domnul Negoita nu va fi multumit, atunci discutam. Momentan, continuam acest proiect, iar reconstructia dureaza pentru ca avem multi pusti in lot. Am toleranta cu cei tineri, iar ei trebuie sa se maturizeze si sa aiba responsabilitate in joc.

Dinamo joaca ofensiv chiar si cu multi tineri in prima echipa, iar asta este de apreciat. Cu Chiajna am avut 110 actiuni de atac, iar cam jumatate din ele au fost in careul Concordiei. Treaba mea e sa-i duc pe jucatori in careu, acolo intervin valoarea si norocul. In fiecare meci am folosit 5-6 copii. Unul dintre ei, Fai, a confirmat, iar pe Pape Ndaw l-am luat pentru echipa a doua, dar l-am fortat pentru ca nu am avut solutii. De la meci la meci eu zic ca aratam mai bine", a declarat Gigi Multescu in Gazeta Sporturilor.

El a dezvaluit ieri ca si-a dat singur amenda pentru ca i-a criticat pe jucatori in presa dupa infrangerea cu Steaua.

"Eu sunt primul care vrea sa-si corijeze problemele. Mi-am dat amenda, pentru ca am vorbit public despre Cosmin (Matei). Avem un regulament de ordine interioara ce trebuie respectat",
a zis antrenorul la Digi.

Guvernul Orban, tot mai aproape de varianta demiterii. Ce pregătește premierul
BRAT